Tutorial Google Suite

Configurare noua (How To)

Situatie

Un nou si foarte util tool creat de Google este Google Forms.

Solutie

Scopul acestui tool este crearea unui chestionar sau a unei invitatii in urma unui curs,seminar sau in vederea realizarii unui eveniment.

Aproape la fel de simplu ca si in Google Slides. Diferenta foarte mare este faptul ca avem un format prestabilit pentru acest ” newsletter”.

 

Acest tool pe permite mai multe variante de a adresa o intrebare catre participanti sau chiar catre colegi,putem face un Google Form si pentru a ne hotara ce mancam la masa de pranz,de aceea variantele de raspuns cat si tipul acestora sunt foarte importante.

Pentru a fi si mai interactiv putem insera poze,documente,linkuri etc.Depinde foarte mult de scopul acestui newsletter dar optiunile sunt multiple.

Aceasta invitatie se trimite sub forma de email, si va putea fi completata si de persoane ce nu au cont de Google,deoarece se poate completa direct din email.

Putem alege ca raspunsurile sa fie cu caracter confidential, in urma lor putem face un sondaj de opinie dar pastrand confidentiala identitatea celui ce a raspuns.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(17 din 35 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?