Tutorial Google Suite

Configurare noua (How To)

Situatie

Google Hangouts

Solutie

Comunicatorul Hangouts este similar cu (pentru cei ce nu folosesc Google) Skype for Business.

Acesta permite comunicarea,in special text dar nu numai, in interiorul grupului Google.Ceea ce inseamna ca daca nu aveti un mail de Google nu il puteti utiliza.

In partea din stanga gasim un meniul ce ne permite vizualizarea conexiunilor pe care le-am avut pe Hangouts.Acestea pot fi conversatii, apeluri telefonice sau video.

Video conferintele sunt foarte des utilizare,pe Hangouts acestea fiind si foarte usor de creat,introducand adresa de email a celui sau celor cu care dorim sa avem conferinta.

De asemenea se poate crea un link ce ulterior il putem atasa unui email ca si invitatie sau chiar unui Google Form in care decidem subiectele ce vor fi dezbatute.

Partea de setari este foarte scurta si simpla.In momentul in care aveti o video conferinta si prezentati fiti foarte atenti la notificari,recomandat este sa opriti notificarile pentru ca cei ce va urmaresc sa nu poata vedea ce mesaje primiti.

De asemenea la inceputul unei conferinte, Hangouts-ul va cere sa selectati deviceurile video si audio prin care va comunica.Trebuie sa fin atenti la aceste detalii,desi putine,foarte importante pentru realizarea unei conferinte de succes.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 27 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?