Undelete 360 – Program cu ajutorul caruia putem recupera datele sterse

Configurare noua (How To)

Situatie

Undelete 360 este un utilitar cu ajutorul caruia putem recupera datele sterse in mod accidental,sau chiar daca le-am sters cu buna stiinta si dorim sa le recuperam pentru refolosire.

Poate fi descarcat in versiune portabila, sau instalabila. Versiunea portabila, o puteti rula in orice calculator, de pe un stick USB. Daca alegeti versiunea installer, trebuie sa va atentionez ca in cazul recuperarilor de date, cu indiferent ce program, nu il instalati pe aceeasi partitie de pe care doriti sa recuperati datele! Evitati astfel orice posibilitate de eroare, sau recuperarea corupta a datelor.

 

undelete 360

 

Solutie

Pasi de urmat

Undelete 360 suporta cele mai raspandite tipuri de fisiere de sistem, printre care: NTFS, NTFS5, FAT12, FAT16 si FAT32, fiind un puternic program de recuperare a datelor, si care poate recupera in mod eficient fisierele sterse permanent, ca urmare a unei erori umane, infectie troian, insuficienta software sau hardware, cadere de sistem neasteptata. Programul lucreaza direct cu mass-media de stocare, cum ar fi un hard disk, o unitate flash, stick USB, arhive ZIPFirewire, card de aparat de fotografiat digital, si mai multe.

21

Caracteristica de filtrare (tabul Filter) va permite sa efectuati o cautare pentru anumite tipuri de fisiere in loc de scanarea intregul volum. O alta caracteristica importanta este vizualizatorul HEX. Se pot recupera, de asemenea, fisiere comprimate (arhive) si fisierele criptate sterse de pe unitatile NTFS.

Undelete 360 recupereaza fisierele de toate tipurile, inclusiv:

  • DOCXLSRTFPDF, PPTMDBHTMLCSVTXTPASCPPEML,
  • AVIMP3WAVWMAMPG,MOVASF,
  • JPEGJPGPNGBMPGIFTIFTGAEMLRAW.
  • 1

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 12 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?