WhatsApp va primi funcția de video call și pe desktop

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

WhatsApp a avut o criză majoră la începutul acestui an. Odată cu schimbarea regulilor platformei, milioane de utilizatori au ales alte platforme. Acum WhatsApp încearcă să-i atragă înapoi cu o opțiune surpriză. Conform WABetaInfo, Facebook lucrează acum la implementarea apelurilor în interfața Web și în aplicația desktop de WhatsApp. Acestea ar trebui să fie lansate în următoarele câteva săptămâni și vor fi cel mai probabil disponibile în stadiu „beta” atunci când vor fi lansate.

Simptome

Se pare că apelurile vor avea loc într-o fereastră separată, nu în interfața standard de WhatsApp Web, deci vei putea în continuare să scrii mesaje chiar și în timpul apelurilor. Desigur, apelurile vor funcționa atât între doi utilizatori, cât și între mai mulți prin intermediul apelurilor de grup.

Opțiunea e, deocamdată, în teste și doar câțiva utilizatori o văd. Dar e clar că în câteva luni tot mai mulți o vor avea și vor putea să facă video call direct de pe web. Ceea ce înseamnă mai puțină bătaie de cap, că mai reduci din platformele pentru video conferințe. WABetaInfo notează că, odată ce-ai conectat telefonul la browser, WhatsApp va oferi atât opțiunea de apel vocal, cât și de apel video. Altfel, interfața e similară cu ce ai pe telefon. Cum ar putea arăta vezi în imaginile de mai jos.

Solutie

Tip solutie

Permanent

Article Attachments

Voteaza

(9 din 17 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?