Windows 10 Mobile: Backup

Configurare noua (How To)

Situatie

Ajutați-vă să păstrați memoriile în siguranță prin stocarea fotografiilor, a textelor, a aplicațiilor și a setărilor în cloud. În acest fel, veți avea lucrurile de care aveți nevoie pe un nou telefon – chiar dacă cel vechi cedează.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a crea o copie de siguranță a setărilor (inclusiv aspectul ecranului de pornire și a conturilor) și datele aplicațiilor (cum ar fi scorurile mari sau istoricul conversațiilor), faceți swipe peste aplicațiile din Start, selectați Settings > Update & security > Backup și apoi activați ambele opțiuni. Se vor salva automat aceste informații o dată pe zi când sunteți conectat la Wi-Fi și o sursă de alimentare.

Sfat

Pentru a lansa o copie de rezervă manuală, accesați Settings > Update & security > Backup More options > Back up now.

Pentru a crea copii de rezervă pentru mesajele text, sincronizați-le printre dispozitivele mobile Windows 10. Accesați Settings > System > Messaging și activați Sync messages between devices.

Pentru fotografii și videoclipuri, accesați OneDrive Menu > Settings > Camera Upload, apoi porniți încărcarea automată. De acum încolo, fotografiile pe care le faceți sau le salvați pe telefon se vor încărca automat în OneDrive – spațiul de stocare online gratuit primit odată cu contul tău Microsoft.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?