YouTube deturnează screensaverele Apple TV și Android TV

Configurare noua (How To)

Situatie

Noul screensaver YouTube deturnează screensaverele Apple și Google încorporate și nu poate fi dezactivat. De parcă nu ar fi suficient, folosește text alb static care ar putea contribui la arderea ecranului. Iată o soluție pentru a opri activarea screensaver-ului YouTube pe Apple TV și Google TV.

Solutie

Pasi de urmat

YouTube are acum un protector de ecran ascuns
Screensaver-ul YouTube arată o prezentare de diapozitive cu o siglă YouTube și un mesaj „Apăsați sus pentru a reda”. Împiedică set-top box-ul dvs. să intre în somn și menține televizorul pornit pe o perioadă nedeterminată, ceea ce creează un risc de ardere pe televizoarele OLED și este o veste proastă dacă încercați să mențineți consumul de energie cât mai scăzut posibil.

Configurarea economizorului de ecran încorporat pe caseta de streaming sau pe televizor este cea mai bună modalitate de a evita reținerea imaginii și de a ajuta la maximizarea duratei de viață a panoului pe un OLED.

Screensaver-ul YouTube se activează automat dacă lăsați un videoclip întrerupt, după încheierea unui videoclip (cu condiția ca Redarea automată să fie dezactivată) sau dacă aplicația este inactivă în prim-plan. Este setat cu viclenie să se activeze după 4-5 minute, împiedicând rularea majorității screensaverelor încorporate.

O soluție ușoară ar fi să faci o notă mentală pentru a părăsi YouTube când ai terminat de folosit. Pentru o soluție mai permanentă, veți dori să setați screensaverul încorporat să se activeze înainte ca omologul său YouTube să aibă șansa de a depăși conținutul întrerupt.

Cum să opriți rularea screensaver-ului YouTube pe Apple TV, Google TV și Android TV
Setarea economizorului de ecran încorporat pe Apple TV sau Google TV să pornească după două minute va anula furtul de ecran vizibil al YouTube.

Dezactivarea screensaver-ului YouTube pe Apple TV
Navigați la Setări > General > Screen Saver pe Apple TV, apoi alegeți „Începe după” și setați timpul de întârziere al screensaverului la „2 minute”.

Dezactivarea screensaver-ului YouTube pe Google TV
Economizorul de ecran al sistemului din Setări > Sistem > Modul ambiental de pe Google TV sau Chromecast cu Google TV afișează o prezentare de imagini, dar nu vă deranjați să vă uitați, deoarece nu există nicio opțiune de a schimba ora de pornire. În schimb, încercați să descărcați una dintre aplicațiile de economizor de ecran din Magazinul Play și setați-o să ruleze înaintea celei YouTube.

Dezactivarea screensaver-ului YouTube pe Android TV
Screensaver-ul Android TV încorporat nu poate fi configurat să pornească după mai puțin de 5 minute, dar poate încerca oricum și să vedeți cum merge.

Pe un Android TV cu Android 7.0 sau o versiune ulterioară, în funcție de opțiunile din meniul televizorului, navigați la:

Preferințe dispozitiv > Economizor de ecran > Când să începeți
Sistem > Screen saver > Screen saver > Când să pornești
Screen saver > Când să porniți

Dacă dispozitivul dvs. Android TV utilizează software-ul Android 6.0, deschideți Setări din ecranul de pornire, selectați „Daydream” în categoria „TV” și alegeți „Când să faceți Daydream”.

Un protector de ecran ajută la evitarea arderii
Setarea unui screensaver pe caseta de streaming sau pe televizorul inteligent ajută la evitarea problemelor de reținere a imaginii, cruciale pentru prelungirea duratei de viață a panoului OLED.

Nu uitați să opriți televizorul când ați terminat de vizionat și să setați caseta de streaming să se închidă după o perioadă de inactivitate.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 5 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?