Cum să porniți automat televizorul cu PlayStation 4 sau Pro folosind HDMI-CEC

Configurare noua (How To)

Situatie

Un lucru marunt, dar există ceva despre eliminarea porțiunii „porniți televizorul” si de a vă lansa PlayStation 4, care face ca întregul proces să pară mai rapid. Și o veste bună este că pentru a face această acțiune la configurarea dvs. este la fel de ușor bifând o casetă.

Așadar, înainte de a porni pe PlayStation, va trebui să găsiți mai întâi setarea televizorului și să vă asigurați că este pornita. Consultați primerul nostru de pe HDMI-CEC pentru instrucțiuni, inclusiv numele obișnuite pentru funcția folosită de diverși producători.

Solutie

Cu funcția activată, mergeți mai departe și treceți la PlayStation 4. Derulați până la intrarea Setări din bara de acțiuni – pare o mică valiză.

De acolo, derulați în jos aproape de partea de jos a listei și găsiți intrarea de sistem.

Găsiți opțiunea „Enable HDMI Device Link” și activați-o. Nu există alte informații despre această setare disponibilă în sistem, deci este un pic ambiguă, dar aceasta este practic ceea ce Sony numește HDMI-CEC pe PlayStation 4.

Este tot ce este de făcut: de acum înainte, de fiecare dată când atingeți butonul PS de pe controler pentru a porni PlayStation, televizorul dvs. se va aprinde sau va trece automat la intrarea corectă.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(14 din 33 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?