Instalați AnyDesk pe Ubuntu Linux

Configurare noua (How To)

Situatie

AnyDesk este un software popular pentru desktop de la distanță, disponibil pentru platformele Linux, Windows, BSD, macOS și mobile. Cu acest instrument puteți accesa de la distanță alte computere utilizând AnyDesk sau puteți permite altcuiva să vă acceseze de la distanță sistemul. Aceeași metodă ar trebui să fie aplicabilă pentru Debian și alte distribuții bazate pe Debian și Ubuntu, cum ar fi Linux Mint, Linux Lite etc.

Solutie

Instalați AnyDesk pe Ubuntu folosind terminalul
Deschideți aplicația terminal de pe sistemul dvs. Veți avea nevoie de un instrument ca wget pentru a descărca fișiere în terminal. Pentru aceasta, utilizați următoarea comandă:

sudo apt update

sudo apt install wget
Următorul pas acum este să descărcați cheia GPG din depozitul AnyDesk și să o adăugați la cheile de încredere ale sistemului dvs. În acest fel, sistemul dvs. va avea încredere în software-ul care vine din acest depozit extern.

wget -qO – https://keys.anydesk.com/repos/DEB-GPG-KEY | sudo apt-key add –
Puteți ignora deocamdată avertismentul depreciat despre comanda apt-key. Următorul pas este să adăugați depozitul AnyDesk la sursele depozitului sistemului:

echo “deb http://deb.anydesk.com/ all main” | sudo tee /etc/apt/sources.list.d/anydesk-stable.list
Actualizați memoria cache a pachetelor, astfel încât sistemul dvs. să afle despre disponibilitatea noilor aplicații prin depozitul nou adăugat.

sudo apt update
Și acum, puteți instala AnyDesk:

sudo apt anydesk
Odată ce ați făcut acest lucru, puteți porni AnyDesk din meniul sistemului sau de la terminalul însuși:

anydesk
Vă puteți bucura de AnyDesk acum.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 15 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?