Centralizeaza si urmareste metrici importante ale obiectivelor tale folosind iPad-ul

Configurare noua (How To)

Situatie

Numerics , este o aplicatie IOS de tip dashboard care se orienteaza catre afacerea dumneavoastra , aceasta va permite sa va setati diferite widget-uri in care sa apara toate informatiile/graficele necesare pentru a va monitoriza si organiza afacerea .

 

Foarte important , aplicatia nu este Gratuitia , aceasta costa 19.99$ .

Backup

Nu necesita plan de backup.

Solutie

Pasi de urmat

Primul pas este sa accesam site-ul https://itunes.apple.com/us/app/numerics-dashboards-to-visualize/id875319874?mt=8 de pe telefonul sau tableta noastra si sa apasam butonul 19.99$ pentru a cumpara aplicatia.

Capture

Aplicatia va cere sa introduceti user-ul si parola contului de ITunes , in cazul in care aveti deja contul pe telefon/tableta aceasta va cere decat parola. In cazul in care nu ati inregistrat un card de credit in contul de Itunes aceasta va va cere sa introduceti un card nou pentru a plati aplicatia .

Dupa ce ati cumparat / instalat Numerics , de pe desktop-ul dispozitivului accesati aplicatia.

Accesand My Dashboard aveti in coltul din dreapta sus un + care va permite sa adaugati un grafic nou.

numericsmain

 

Numerics se poate conecta cu toate retelele de socializare precum Google + , Facebook , Youtube , etc. , precum si cu toate aplicatiile online precum Google Spreadsheets ( unde puteti crea fisiere de tip word , excel pe care le puteti vizualiza/modifica de la distanta) sau Paypal (de unde puteti face plati online) .

IMG_0069

Aplicatia permite posibilitati nelimitate pentru a va imbunatati organizarea si felul in care afacerea dumneavoastra se dezvolta .

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(18 din 42 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?