Cum sa vizualizezi fisierele in functie de data modificarii folosind Windows Search

Configurare noua (How To)

Situatie

Iti doresti sa vizualizezi toate fisierele sau folderele in functie de o data la care au fost modificate sau in functie de un interval in care au fost modificate.

Solutie

Pasi de urmat

In primul rand va trebui sa deschizi un “This PC”/”My computer” sau un “File Explorer” folosind comanda “Windows+E” si sa navighezi catre partitia sau folderul in care vrei sa faci aceasta cautare. Eu voi alege ca exemplu partitia D: a computerului meu.

 

In campul de search din partea dreapta-sus se va tasta datemodified: pentru a aparea un calendar in care poate selecta una din optiunile predefinite (astazi, ieri, aceasta saptamana, aceasta luna, etc), se poate selecta data in care considerati ca a fost modificat fisierul/folderul sau un interval de timp.

Pentru a vizualiza doar fisierele modificate intr-o anumita zi se selecteaza acea zi in calendar. Eu voi lua ca exemplu afisarea fisierelor modificate in perioada 10 aprilie 2017 – 11 aprilie 2017. Pentru a face acest lucru se selecteaza cu un click ziua de inceput a perioadei dorite si cu tasta “Shift” apasata, se da click si pe ultima zi.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(23 din 40 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?