Navigatie GPS offline direct catre o destinatie finala pe Android cu MapFactor

Configurare noua (How To)

Situatie

MapFactor GPS pentru Android este un navigator GPS gratuit care functioneaza cu harti GPS salvate pe cardul de memorie al Android-ului tau astfel incat, pentru navigatia GPS nu este necesara conexiune la internet.

Navigatorul GPS MapFactor pentru Android are interfata in limba romana, are indicatii de orientare in limba romana si de asemenea, are disponibila harta GPS a Romaniei in varianta gratuita. Hartile GPS folosite de navigatorul GPS MapFactor pe Android sunt puse la dispozitie gratuit de catre comunitatea OpenStreetMap.org.

Hartile GPS OpenStreetmap.org sunt foarte exacte si sunt actualizate foarte frecvent datorita milioanelor de utilizatori care lucreaza la editarea si corectarea permanenta a acestor harti GPS. Pentru a folosi navigatorul GPS MapFactor pentru Android trebuie mai intai sa-l instalezi pe tefefonul sau tableta ta cu Android – pentru asta urmeaza pasii din tutorialul Instalare navigator GPS offline MapFactor Android.

Navigatia GPS cu navigatorul GPS MapFactor pentru Android se poate face direct catre destinatia finala sau poti adauga puncte GPS intermediare pentru a construi o ruta.

Navigatie GPS offline direct catre o destinatie finala

Solutie

Pasi de urmat

Deschide navigatorul GPS MapFactor  si din meniul principal alege optiunea Cautati:

Sectiunea Adresa va fi disponibila imediat; aici deschide optiunea Tara pentru a alege tara destinatiei tale:

Alege tara din lista de harti disponibile in navigatorul GPS MapFactor pentru Android:

Apoi se va deschide automat sectiunea in care poti alege localitatea:

Scrie cateva litere din numele localitatii unde doresti sa ajungi:

Apoi alege localitatea de destinatie:

Poti selecta Centru oras pentru a naviga catre centrul localitatii:

Pentru a naviga la o adresa exacta incepe sa scrii cateva litere din numele strazii destinatiei, apoi alege strada din lista prezentata:

9. Selecteaza optiunea ORICE pentru a ajunge pe strada selectata anterior, sau selecteaza strada de intersectie pentru a ajunge la intersectia strazii selectate anterior cu o alta strada:

10. Alege optiunea Navigati pentru a incepe imediat navigarea cu navigatorul GPS MapFactor pentru Android:

11. Navigarea GPS va incepe imediat; pentru a vedea o imagine a zonei in care te situezi apasa butonul de previzualizare a rutei GPS din partea de jos a ecranului de navigatie GPS:

12. Pentru a vedea o imagine de ansamblu asupra rutei GPS pe care urmeaza sa o parcurgi, apasa din nou butonul de previzualizare a rutei GPS din partea de jos a ecranului de navigatie GPS:

13. In final, apasa din nou butonul de previzualizare a rutei GPS din partea de jos a ecranului de navigatie GPS pentru a te intoarce la ecranul de navigatie GPS:

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(21 din 42 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?