How to Disable Recommended Extensions in Firefox

Configurare noua (How To)

Situatie

Este necesara dezactivarea extensiilor in Firefox.

Backup

Nu este necesara.

Solutie

Firefox 65 afișează acum recomandări de extensie pentru utilizatorii din SUA. Când vizitați site-uri precum Facebook sau YouTube, este posibil să vedeți o “recomandare” de extensie în bara de adrese a Firefox. Iată cum să îl dezactivați.

În ciuda numelui, această caracteristică nu arată extensiile Firefox recomandate de un anumit site web. În schimb, acesta arată programele de completare recomandate de Mozilla în sine. Mozilla declară că echipa editorială le selectează manual. Aceasta nu este publicitate, iar dezvoltatorii de extensii nu pot plăti pentru plasare. După cum spune Mozilla, “Firefox nu primește nicio compensație ca urmare a acestui proces”.

Asta sună minunat, dar suntem puțin sceptici. Multe extensii de browser au rămas greșite în timp, de multe ori după ce creatorii le vând către o companie care utilizează extensia pentru a urmări datele utilizatorilor. Mozilla a recomandat anterior o extensie care să urmărească datele de navigare pe blogul său. Nu suntem siguri că Mozilla ar trebui să încurajeze utilizatorii media Firefox să instaleze aceste extensii.

Dacă preferați să nu vedeți aceste suplimente recomandate, puteți dezactiva această funcție. Pentru a face acest lucru, faceți click pe meniul> Opțiuni în Firefox.


Derulați în jos în panoul “General” și găsiți secțiunea “Navigare“. Debifați opțiunea “Recomandați extensiile în timp ce navigați“. Firefox nu vă va mai recomanda extensiile pe măsură ce răsfoiți.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 19 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?