How to Export a Registry Key in Windows

Configurare noua (How To)

Situatie

Când efectuați o modificare a Registrului, este recomandat să creați mai întâi un export al intrărilor pe care urmează să le modificați. Acest lucru vă permite să salvați informațiile într-un fișier Registry sau .reg, astfel încât, dacă apare o problemă, puteți să importați setările inițiale în Registry.

Solutie

Pasi de urmat

Exportați o cheie de registry utilizând editorul de registry Windows:

Pentru majoritatea oamenilor, cea mai ușoară metodă de a exporta o cheie de registry este să utilizați Editorul de registri Windows.Editorul de registri Windows, altfel cunoscut sub numele de regedit.exe, este un instrument grafic care vă permite să modificați Registrul Windows.

Pentru a deschide Editorul de Regiștri, tastați regedit în câmpul de căutare din meniul Start, după cum se arată mai jos, apoi selectați Registry Editor

Când se deschide Editorul de registru, navigați la cheia pe care doriți să o exportați. În exemplul nostru, vom exporta cheia Management HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Control Session Manager Memory Management System

Când cheia pe care doriți să o exportați, faceți clic dreapta pe numele cheii și selectați Export ca în imaginea de mai jos.

Windows vă va solicita acum o locație și un nume de fișier pe care doriți să îl salvați. Selectați locația, introduceți un nume de fișier și apăsați butonul Salvare.

După salvarea fișierului Registry, veți vedea un fișier care se termină cu extensia .reg în locul în care l-ați salvat.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 19 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?