Cum să dezactivați caracteristica Tap to Wake de pe iPhone

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum să dezactivați caracteristica Tap to Wake de pe iPhone

Solutie

Pasi de urmat

iPhone X a fost primul iPhone care a venit cu caracteristica aprinde ecranul printr-o atingere, caracteristică ce vă permite să vă verificați rapid notificările, să faceți poze, să folosiți widget-urile din Lock screen și multe altele.

Caracteristica este foarte bună, doar că aceasta permite oricărei persoane care se află în preajma iPhone-ul vostru, să vadă foarte ușor toate aceste informații printr-o simpă atingere a ecranului, și poate nu vă doriți asta.

Mai mult decât atât, aceste atingeri accidentale ale ecranului duc la descărcarea mai rapidă a bateriei iPhone-ului vostru datorită caracteristicii Tap to Wake.

Nici o problemă, pentru că Tap to Wake se poate dezactiva/activa oricând. Astfel, fiecare utilizator poate să decidă dacă are nevoie de Tap to Wake sau nu

  1. Deschideți aplicația Settings.
  2. Mergeți la secțiunea General.
  3. Alegeți secțiunea Accessibillity.
  4. Comutați butonul Tap to Wake pe modul OFF(culoarea verde indică butonul pornit).

Acum, dacă iPhone-ul este blocat și încercați să atingeți ecranul, acesta nu se va mai aprinde.

Prin dezactivarea caracteristicii Tap to Wake se va anula această modalitate de a aprinde ecranul, dar iPhone-ul va reacționa automat atunci când va fi ridicat și îndreptat în mod natural spre fața voastră.

Această caracteristică, cunoscută sub numele de Raise to Wake, este disponibilă pe orice model de iPhone începând cu iPhone 6s. Aceasta poate fi dezctivată din aplicația Settings și secțiunea Display & Brightness.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 11 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?