.Backup

Server Windows 24 Solutii

Server Linux 5 Solutii

Crearea unei arhive in Outlook 2013.

Atunci când exista un nr foarte mare de email-uri, se recomanda crearea arhivelor cu mail-uri care nu mai sunt accesate atât de des. Arhiva este văzută ca o copie de siguranța pentru mail-urile aflate pe servere unde spațiul este limitat si permit in continuare accesul la email, deși acestea nu mai sunt pe server.

[mai mult...]

Afla cum sa faci backup cu Acronis True Image

Cea mai des intalnita problema de care te lovesti atunci cand Windows-ul devine corupt, este lunga si tracasanta metoda de restaurare a acestuia. Reinstalarea Windows-ului, driverelor necesare si aplicatiilor des utilizate poate dura cateva ore bune. Aceast timp poate fi scurtat folosind un software ca Acornis True Image. Acronis este un soft care poate face backup sistemului de operare (Windows, drivere, aplicatii instalate) si il poate restaura cand este nevoie. Pe langa asta, interfata programului este una prietenoasa si foarte usor de urmarit.

 

[mai mult...]

BACK UP MANUAL AL BAZELOR DE DATE IN SQL

 

SCENARIU: Datorita unei  defectiuni ,se doreste schimbarea unui server ce are rol de server de baze de date pentru o aplicatie de contabilitate.Compania producatore de software solicita efectuarea unui back-up pentru a restaura bazele pe noul server.Aplicatia  foloseste baze de date  Sql.

 

[mai mult...]

Cum extragi fisierele dorite dintr-un backup facut cu Norton Ghost ( *.gho)

Se intampla sa ne gasim in situatii in care avem un sistem de operare nou instalat si totusi dorim sa recuperam date din sistemul de operare vechi caruia i-am facut backup tip GHO inainte de noua instalare (exemplu: un fisier important de configuratie tip .CFG, un fisier de e-mail PST, un fisier text cu notite, un email sau un profil de e-mail, un proiect important). Pentru aceasta problema solutia o avem mai jos.

[mai mult...]