Backup

Server Windows 51 Solutii

Server Linux 16 Solutii

Ce sunt permisiunile pentru căsuțele poștale Exchange partajate?

Permisiunile pentru căsuțele poștale Exchange partajate controlează cine poate accesa și utiliza o căsuță poștală partajată. Aceste permisiuni pot fi atribuite utilizatorilor, grupurilor de utilizatori sau altor căsuțe poștale.

Tipuri de permisiuni pentru căsuțele poștale Exchange partajate

Există cinci tipuri de permisiuni pentru căsuțele poștale Exchange partajate:

  • Full Access: Acest permis este acordat utilizatorilor care au nevoie de acces complet la o căsuță poștală partajată. Acest lucru include posibilitatea de a citi, scrie, șterge și gestiona mesaje, precum și de a accesa fișiere și foldere din căsuța poștală.
  • Send As: Acest permis este acordat utilizatorilor care au nevoie să trimită mesaje de e-mail din numele unei căsuțe poștale partajate.
  • Send On Behalf: Acest permis este acordat utilizatorilor care au nevoie să trimită mesaje de e-mail din numele unei căsuțe poștale partajate, dar să fie identificate ca trimitătoare.
  • Create Full Access: Acest permis este acordat utilizatorilor care au nevoie să creeze alte căsuțe poștale cu drepturi de acces complet la o căsuță poștală partajată.
  • Delegate Full Access: Acest permis este acordat utilizatorilor care au nevoie să delege drepturi de acces complet la o căsuță poștală partajată către alte persoane.
[mai mult...]