Reparare OS

Creeaza o imagine de siguranta pe SSD ca sistemului de operare MAC folosind Carbon Copy Cloner

Deoarece instalarea unui sistem de operare de la zero pe un Hard nou dureaza foarte mult, este preferabila migrarea (copierea in intregime a datelor impreuna cu un ansmablu de setari ce gestioneaza comportamentul acestor date) sistemului de operare folosind un software specializat. In cazul nostru vom analiza procesul de migrare folosind Carbon Copy Cloner pentru Mac. Iata pasii ce trebuie urmati:

[mai mult...]

Cum putem instala OS Sierra Beta

1

Daca asteptati noua versiune de system MacOS X acum puteti incerca aceasta versiune in variant Beta. Puteti vedea care vor fi noile lucruri pe care le va aduce cel mai nou sistem de operare de la Apple. Daca doriti s ail incercati pana cand va fi lansat official, dar trebuie sa stiti ca variant Beta nu este finala si exista posibilitatea sa intalniti anumite probleme de rulare a sistemului de operare. Daca sunteti siguri ca doriti nu uitati sa va faceti un back up la toate datele de pe computer.

[mai mult...]

Cum sa aduci la setarile din fabrica un ChromeBook (chiar si daca nu booteaza)

Chromebook3

         ChromeBook-ul sincronizeaza o parte din date local, asa ca este de preferat sa stergi acele date daca vrei sa-l renunti la el. Totodata, poti reinstala Chrome OS mai ales daca ti-ai facut de cap cu setarile din developer mode.

       Factory reset reprezinta un wipe al tuturor datelor locale stocate pe ChromeBook. De exemplu, fisiere stocate in folderul Daownloads. Mare parte a datelor din ChromeBook se sincronizeaza online, asa ca le puteti recupera in momentul in care va logati cu contul de Google.

[mai mult...]