Reparare sistem de operare

Cum vezi fisierele de sistem pe Mac?

Mac-ul tău păstrează jurnale de sistem, care te pot ajuta la diagnosticarea și depanarea problemelor cu MacOS și aplicațiile instalate. Aceste jurnale sunt stocate ca fișiere simple log text pe unitatea de sistem Mac iar macOS include și o aplicație pentru a le vizualiza.

[mai mult...]

Rezolvare “kbdclass.sys error”

Dezvoltat de Microsoft, formatul de fișier SYS a fost conceput pentru a stoca resursele de sistem compilate, cum ar fi variabilele de configurare și setările cerute de Windows și DOS.

Fișierul original kbdclass.sys este o componentă software a sistemului de operare Microsoft Windows.
Este fisierul de sistem care permite conectarea tastaturii cu sistemul de operare Windows.

Majoritatea erorilor kbdclass.sys pe care le întâlniți vor fi erorile “blue screen of death” (cunoscute și ca “BSOD” sau “STOP error”) care apar în Windows XP, Vista, 7, 8 și 10:

“A fost detectată o problemă și Windows a fost oprit pentru a preveni deteriorarea calculatorului dvs. Problema pare să fie cauzată de următorul fișier: Kbdclass.sys.”
“: (PC-ul dvs. a intrat într-o problemă și trebuie să reporniți.) Noi colectăm doar câteva informații și apoi vom reîncepe pentru dvs. Dacă doriți să aflați mai multe, puteți căuta online mai târziu pentru această eroare: kbdclass. sys.“
“STOP 0x0000000A: IRQL_NOT_LESS_EQUAL – kbdclass.sys”
“STOP 0x0000001E: KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED – kbdclass.sys”
“STOP 0 × 00000050: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA – kbdclass.sys”
În cele mai multe cazuri, veți întâlni erori de ecran albastru kbdclass.sys după ce ați instalat un nou hardware sau software. Aceste ecrane albastre kbdclass.sys pot apărea în timpul instalării programului, în timp ce se execută un program software kbdclass.sys (de exemplu, Windows Small Business Server 2011 Essentials), în timp ce un driver Microsoft este încărcat sau în timpul pornirii sau opririi Windows.
Erori de ecran albastru Kbdclass.sys pot fi cauzate de o varietate de probleme hardware, firmware, driver sau software. Acestea ar putea fi legate fie de software-ul Windows Small Business Server 2011 Essentials, fie de hardware-ul Microsoft.

Mai precis, aceste erori kbdclass.sys pot fi cauzate de:

-Drivere Windows Small Business Server 2011 Essentials, incorect configurate, vechi sau corupte
-Corupția în registrul Windows de la o recentă modificare a software-ului kbdclass.sys (instalare sau dezinstalare).
-Virus sau malware care a corupt fișierul kbdclass.sys sau fișierele asociate Windows Small Business Server 2011 Essentials.
-Conflictul hardware după instalarea unui nou hardware Microsoft sau a unui hardware legat de kbdclass.sys.
-Fișiere de sistem deteriorate sau eliminate după ce ați instalat software sau drivere legate de Windows Small Business Server 2011 Essentials.
-kbdclass.sys ecran albastru cauzat de un hard disk deteriorat.
-kbdclass.sys Eroare STOP din cauza corupției de memorie (RAM).

[mai mult...]