Activeaza Smart Compose in Gmail

Configurare noua (How To)

Situatie

Cu câteva săptămâni în urmă, Google a lansat un update pentru clientul Gmail de web, introducând o interfață nouă mai luminoasă și mai prietenoasă, iar una dintre cele mai bune caracteristici noi este Smart Compose, care utilizează instrumentele Google AI pentru a vă prezice și scrie mesajele de e-mail pentru dvs.

Smart Compose nu se lansează pentru toată lumea înca. Totuși, dacă doriți să il obțineți mai devreme, va trebui să urmați câțiva pași suplimentari pentru a-i permite mai întâi.

Solutie

Pasi de urmat

Dați click pe pictograma roată din colțul din dreapta sus al Gmail.

 

Faceți click pe Setări:

Dați click pe caseta de selectare de lângă Acces experimental.

Dați click pe Salvați modificările din partea de jos.

După ce dați click pe Salvați modificările, ar trebui să reveniți în căsuța de e-mail.

Cu ajutorul accesului experimental, Smart Compose ar trebui să fie activat în mod implicit, dar iată cum să îl activați manual în cazul în care nu a activat din orice motiv.

  1. Redeschideți Setările dvs. urmând pașii 1 și 2 de mai sus.
  2. Alături de noua opțiune Smart Compose, asigurați-vă că sunt active sugestiile de scriere.

Este de fapt, la fel de simplu ca si compunerea unui e-mail. Odată ce decideți cui scrieți, Gmail adaugă instantaneu un mesaj de salut (de exemplu: Hi Cristina,) în textul gri, cu o mică pictogramă cu butonul Tab în dreapta. Așa cum vă puteți aștepta, apăsați pe tasta Tab pentru a accepta opțiunea pre-umplută. În demo-ul Google la I/O, Smart Compose a reușit să completeze în mod inteligent mai multe propoziții bazate pe context, invitând destinatarul de e-mail pentru taco-uri.

Din păcate, acea parte a Smart Compose nu este încă disponibila. Cu destulă persistență, puteți găsi câteva cuvinte care declanșează sugestii de autocompletare, dar singurele cuvinte pe care le-am găsit până acum că funcționează sunt: “hi” – nu “hello” – care sugerează numele destinatarului și “cum” “ce mai faci?”

Nu uitati că această caracteristică se află încă la începutul testării și ca poate fi mai bună în ​​timp. Cine știe, poate un an sau doi. Smart Compose va putea să scrie întreaga conversație.

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(9 din 24 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor