Actualizare sistem de operare iOS pe iPhone

Configurare noua (How To)

Situatie

Vă puteți actualiza iPhone-ul, iPad-ul sau iPod-ul touch la cea mai recentă versiune de iOS sau iPadOS direct de pe dispozitiv conectat la o retea wireless. Dacă utilizați iOS sau iPadOS 14.5 sau o versiune ulterioară, este posibil să vedeți opțiunea de a alege între două versiuni de actualizare a software-ului. Puteți actualiza la cea mai recentă versiune de iOS sau iPadOS 15 imediat  sau puteți continua să utilizați iOS sau iPadOS 14, primind în continuare actualizări de securitate importante pentru o perioadă de timp.

Backup

  • Faceți un backup pentru dispozitivul care urmeaza sa fie actualizat folosind iCloud sau computerul.

Solutie

Pasi de urmat
  • Conectați-vă dispozitivul la alimentare și conectați-vă la internet prin Wi-Fi.
  • Accesați meniul Setări > General, apoi atingeți Actualizare software. Dacă vedeți două opțiuni de actualizare software disponibile, alegeți-o pe cea pe care doriți să o instalați.
  • Atingeți Instalați acum.
  • Dacă vedeți butonul Descărcați și instalați, atingeți-l pentru a descărca actualizarea, introduceți parola, apoi selectati Instalați acum.

Tip solutie

Permanent

Impact colateral

Dacă un mesaj solicită eliminarea temporară a anumitor aplicații, deoarece software-ul are nevoie de mai mult spațiu pentru actualizare, atingeți Continuați pentru a permite eliminarea aplicațiilor. După finalizarea instalării, acele aplicații sunt reinstalate automat. Dacă atingeți Anulare, puteți șterge manual conținutul de pe dispozitiv pentru a elibera mai mult spațiu.

Voteaza

(4 din 12 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?