Afla care sunt cele mai bune alternative la playerul audio Winamp

Configurare noua (How To)

Situatie

Daca esti in cautarea un player audio si te-ai saturat sa folosesti Winamp-ul, mai jos gasesti o lista cu variante gratis.

Solutie

Pasi de urmat

Amarok

Utilizatorii de Linux ar trebui sa fie destul de familiarizati cu acest nume, aplicatia fiind lansata initial doar pentru acest sistem de operare si a fost primita cu multa caldura de catre comunitate. De atunci, dezvolatorii au creat si versiuni pentru Mac si Windows care pot fi descarcate gratuit si folosite ca o alternativa decenta pentru Winamp. Ca mai toate aplicatiile de Linux, Amarok este fiabil, are performante foarte bune si un consum redus de resurse. Desi interfata player-ului este oarecum aglomerata cu tot felul de informatii, cum ar fi versuri sau articole din Wikipedia, ramane totusi usor de folosit.

amarok

MusicBee

MusicBee si-a castigat multi adepti datorita optiunilor cool cu care vine. Inainte de toate, aceasta laternativa a Winamp-ului, se poate downloda gratis si iti ofera o multime de posibilitati pentru a iti organiza colectia de muzica. Le permite utilizatorilor sa introduca tag-uri personalizate sau sa downlodeze informatii despre muzica de la surse de referinta cum ar fi Last.fm. Suporta, de asemeni, si sincornizarea cu dispozitivele mobile si, ca player audio, deschide mai toate formatele audio. Din punctul de vedere al resurselor folosite, MusicBee nu este pretentios deloc.

MusicBee-Layout

Foobar2000

Daca pui pe primul plan felul in care un program functioneaza si nu felul in care arata, atunci ar trebui sa iei in considerare programul Foobar ca o alternativa a Winamp-ului. Are o interfata minimalista dar, in acelasi timp, furnizeaza mai toate caractersiticile de care ai avea nevoie. Utilizatorii de Foobar2000 aprecieaza acest program pentru usurinta de utilizare si pentru ca nu este un consumator mare de resurse. Alte trasaturi ale programului includ gasirea de fisiere duplicate, organizarea si informatiile fisierelor. Foobar2000 este foarte customizabil, permitandu-le utilizatorilor sa instaleze plug-in-uri de la terti dupa bunul plac.

foobar2000

 

iTunes

iTunes este unul dintre cele mai cunoscute playere media, in special de catre fanii Apple. Le permite utilizatorilor sa creeze si sa updateze cu usurinta liste de redare si sa folosesc mai toate formele de fisiere media existente. Programul se poate descarca gratuit de pe site-ul Apple si este destul de usor de folosit.

alternativa winamp itunes

 

MediaMonkey

Daca ai folosit Winamp pana acum pentru streaming si pentru organizarea colectiei de muzica, atunci migrarea catre MediaMonkey ar fi o alegere inspirata. Nu numai ca suporta streaming catre orice dispozitiv compatibil DLNA dar, permite utilizatorilor, sa-si organizeze muzica intrun mod foarte eficient. De asemeni, MediaMonkey poate face pentru Android (sau orice alt dispozitiv) ceea ce face iTunes pentru iPhone, deci poti sa iti organizezi toate dispozitivele, netinind cont de producator sau sistem de operare.

mediamonkey

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(17 din 30 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?