Afla ce poti face cu aplicatia VideoCacheView

Configurare noua (How To)

Situatie

După ce vizionați un videoclip dintr-un site web, este posibil să doriți să salvați fișierul video pe discul local pentru a-l reda offline în viitor. Dacă fișierul video este stocat în memoria cache a browserului dvs., acest utilitar vă poate ajuta să extrageți fișierul video din memoria cache și să-l salvați pentru a viziona în viitor.
Acesta scanează automat întreaga memorie cache a Internet Explorer, a browserelor Web bazate pe Mozilla (inclusiv Firefox), Opera și Chrome și apoi găsește toate fișierele video care sunt stocate în ea în prezent. Vă permite să copiați cu ușurință fișierele video memorate în alt dosar pentru a le putea viziona în viitor. Dacă aveți un player video configurat pentru a reda fișiere FLV, acesta vă permite de asemenea, să redați videoclipul direct din memoria cache a browserului dvs.

Notă pentru utilizatorii Internet Explorer 10.0 și 11.0!

Pentru a obține videoclipuri de la aceste versiuni de IE, trebuie să apăsați F6 (Opțiuni avansate) și să alegeți opțiunea “Internet Explorer 10 Cache” din “Încărcarea fișierelor video …” secțiune.

Sursa

Backup

Nu necesita!

Solutie

Pentru download click aici

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 24 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?