Afla cum poti optimiza consumul bateriei laptopului

Configurare noua (How To)

Situatie

Modul în care folosiți bateria laptoplui ar putea afecta performanța. Una dintre cele mai frecvente greseli pe care oamenii o fac, este supraîncărcarea bateriei. Ceea ce poate nu știți este că, în timpul încărcării, bateria laptop-uri tinde să experimenteze stres semnificativ atunci când este aproape plina. Nu este întotdeauna recomandabil pentru a încărca bateria la capacitate maximă, dar uitandu-ne la gradul de incarcare și apoi deconectand încărcătorul înainte de a se intampla acest lucru, nu este practic.

Laptopurile , în general, vă oferă posibilitatea de a stabili limita maximă de încărcare. Cu toate acestea, accesul la această caracteristică poate fi o provocare, ori de câte ori aveți nevoie pentru a accesa opțiunile de configurare.
Din fericire, aveți posibilitatea să utilizați Battery Limiter pentru a stabili această limită ușor și de a primi o avertizare atunci când este atinsă.

 

Pentru a downloada programul apasati aici

Solutie

Pasi de urmat

Odata downloadat programul il accesam si incepeam sa il instalam

ScreenShot007

Dupa ce accesam setup.zip, putem sa pornim instalarea chiar din arhivator accesand batterylimiter1.0.2.exeScreenShot008

Dupa prima fereastra o sa apasam NEXT

ScreenShot002

In urmatoarea fereastra, selectam I Accept…. si apoi apasam NEXT

ScreenShot003

Apasam iar NEXT

ScreenShot004

In final lasam bifat Lunch the program si apasam NEXT

ScreenShot005

Odata pornit programul este foarte usor de folosit. Utilizand bara de volum din aceasta putem seta cat dorim sa incarcam bateria laptopului.Puteti de asemenea sa schimbati culorile programului apasand cele 5 patratele din partea de jos a aplicatiei

ScreenShot006

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?