Afla cum poti sa dezactivezi un cont de facebook

Configurare noua (How To)

Situatie

Unele persoane doresc sa stie cum sa stearga contul de pe Facebook  din diverse motive. Facebook iti ofera posibilitatea de a dezactiva contul. Aceasta operatiune nu iti sterge profilul ci doar il dezactiveaza iar profilul ramane si poate fi vazut in continuare de toata lumea, in functie de ce ai setat tu la confidentialitate.

Solutie

Pasi de urmat

Primul pas ar fi sa faci backup dupa profilul tau. Acesta contine : postările, fotografiile şi clipurile video pe care le-ai publicat, mesajele tale şi conversaţiile pe chat, informaţii din secţiunea „Despre” a profilului tău, altele.

Deschide din bara de sus din profilul tau setari

sterge-cont-facebook1

Apoi apesi “Descarca o copie” din fereastra de mai jos

sterge-cont-facebook

 

Apoi descarci arhiva cu toate datele tale.

sterge-cont-facebook2

Acum poti sa stergi contul. Trebuie sa fi logat.

Deschide link-ul  https://www.facebook.com/help/delete_account  si urmeaza pasii.

sterge-cont-facebook3

 

 

 

Tip solutie

Permanent

Impact colateral

Atentie!  Nu vei putea să-ţi reactivezi contul sau să-ţi recuperezi vreo informaţie adăugată. Ai 14 zile sa renunti la stergerea contului. Daca te loghezi in aceasta perioada contul tau nu va fi sters.

Voteaza

(24 out of 38 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?