Afla cum sa capturezi ecranul calculatorului

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum sa capturezi ecranul calculatorului

Solutie

Pentru acest lucru exista oaplictie Buna si mai este si gratis.

CamStudio ( www.camstudio.org )

1) Inainte de a incepe inregistrarea, aveti nevoie pentru a alege ceea ce va fi domeniul de aplicare al inregistrarii dumneavoastra. Pentru a alege ce sa inregistrati , deschideti meniul regiune și selectati una dintre optiunile disponibile: regiune, regiune fixa sau ecran complet. Dacă selectați regiunea fixa, puteti seta înăltimea și greutatea și pozitionarea verticala și orizontala.

2) Spre deosebire de cele mai multe aplicatii folosite , CamStudio cere pentru a selecta formatul de iesire înainte de a începe înregistrarea. Formatele disponibile sunt două – AVI și SWF si pot fi alese prin apasarea butonului inregistrare Flash / AVI. Dacă aveți nevoie de un demo Flash și uitati sa-l selectati in prealabil, nu vă faceti griji – puteti converti un fisier AVI la Flash ulterior prin alegerea Produaător SWF (AVI Converteste Flash) de la meniu.

3) Acuma sunteti sa apasati butonul inregistrare sau saalegeti optiunea de inregistrare  din meniul aplicatiei . Daca ati ales sa inregistrati o regiune fixa veti vedea un inlocuitor verde care va arata coordonatele zonei care o inregistrati . Fereastrea principala CamStudio arata numarul de frameuri pe care lati inregistrat , lungimea fillui , dimensiunile sale , etc.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?