Can’t upgrade to the latest Windows 10 version

Configurare noua (How To)

Situatie

Windows 10 a primit o actualizare semnificativă (actualizarea Windows 10 Fall) în noiembrie, iar în decembrie 2017 a mai fost lansat încă un alt produs. Totusi, o mare parte din dispozitive nu si-au facut update-ul deorecere nu sunt lansate automat.

Solutie

Este ușor să aflați ce versiune executați și apoi să faceți upgrade la cea mai actualizată versiune, care ar trebui să citească 16299.xx. Dacă rulați 10240, totuși, ați ratat update-ul.

Pentru a instala cea mai actualizată versiune de Windows 10, puteți încerca depanarea utilizând instrumentul Windows Update, dar vă recomandăm să utilizați în schimb instrumentul Media Creation Tool. Descărcați-l și utilizați-l pentru a actualiza manual calculatorul la cea mai recentă versiune.

Este important (și destul de confuz) să rețineți că ecranul Ready to Install (prezentat mai jos) nu menționează actualizarea la cea mai recentă versiune de Windows 10 sau într-adevăr, ce versiune va actualiza sistemul dvs. la toate. În schimb, aceasta se referă la faptul dacă este versiunea Home sau Business pe care încercați să o instalați și atâta timp cât aceasta este versiunea pe care o executați, sperăm că veți fi siguri că va fi instalată cea mai nouă versiune.

De asemenea, asigurați-vă că ați optat să păstrați fișierele și aplicațiile personale și faceți click pe Instalați pentru a vă menține datele, aplicațiile și majoritatea setărilor dvs. neatinse.

Dupa ce faceti click pe Instalati ar trebui sa inceapa sa se instaleze cea mai actualizata versiune a sistemului de operare.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 17 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?