Care sunt aplicatiile de comunicare care au convorbirile securizate?

Configurare noua (How To)

Situatie

Chaturile private și de grup sunt cel mai simplu mod de a vă conecta cu oamenii dvs. de oriunde.Fiecare aplicație trebuie să aibă un set de caracteristici în lista actuală, dar pentru a ieși în evidență pe piață este foarte important să fie cu funcții cheie exclusive, mai ales pe securitate.

O aplicație de chat cea mai sigură trebuie să îndeplinească trei factori cheie pentru a deveni cea mai bună aplicație de chat sigură. Datorită acestor caracteristici exclusive aceste aplicații de mesagerie securizate au revoluționat creșterea afacerii pentru multe mărci mari. Să aruncăm o privire și să obținem mai multă claritate cu asta:

1.Criptare end-to-end:

O mesagerie securizată prin criptare end-to-end în comunicare asigură criptarea datelor care au fost transferate în timpul comunicării. Acest lucru se întâmplă din momentul în care un mesaj a fost tastat și până în momentul în care ajunge la receptor, aici nimeni altcineva nu poate vedea datele, fie producătorul aplicației, fie furnizorii de servicii de internet sau organizațiile guvernamentale care asigură securitatea.
2.Comunicare în mai multe moduri:

Te plictisești comunicând cu mesaje text, atunci acesta este pentru tine – unde poți comunica cu ceilalți prin API pentru apeluri video și API pentru apeluri audio. Ori de câte ori o platformă permite utilizatorilor să trimită mesaje prin mai multe moduri, aceasta permite automat utilizatorului să șteargă mesajele dacă doresc, sporind securitatea.
3.Compatibilitate cu mai multe platforme:

Puteți să sincronizați mesajele pe orice platformă, cum ar fi aplicația mobilă sau web. Cu toate acestea, permite utilizatorului să-și stocheze mesajele private în oricare dintre locațiile dorite și, de asemenea, îi permite să șteargă din alte locații, dacă nu se simt confortabil. Astfel, acest lucru aduce un impact mare asupra confidențialității datelor cuiva, asigurând securitatea.

Solutie

Cele mai bune aplicații securizate de mesagerie privată din 2022:

 

1.Signal- Messenger privat pentru web


mesagerie privată securizată pentru aplicațiile mobile
Fiind enumerată printre cele mai bune aplicații de mesagerie securizate din 2022, există milioane de oameni de încredere care folosesc Signal pentru comunicarea sa gratuită, instantanee și criptată, care este destul de ușor de utilizat. Mesageria securizată este cu tehnologie de păstrare a confidențialității, astfel încât asigură evitarea riscului de scurgere a momentelor de partajare sau trimiterea de mesaje către orice destinatari neintenționați. Utilizează criptarea avansată end-to-end pentru a securiza toate datele.

Deoarece este o sursă deschisă, inspectează liber codul aplicației pentru securitatea sa. Dar există și alte caracteristici, inclusiv chaturi de grup, apeluri vocale criptate, funcționalitate de arhivare și transfer media, care nu necesită coduri PIN sau alte acreditări.

Caracteristici
Mesaje care se autodistrug
Protocolul open source
Utilizează conexiunea de rețea de date a telefonului pentru taxele SMS și MSS
Autocolante criptate
Chat de grup
Servicii media
Platforme compatibile: Android, iOS, iPasOS, Linux, Windows, macOS

Număr de utilizatori: Signal în general nu își publică lista de utilizatori, dar, conform magazinului Google Play al Android, Signal a fost descărcat de aproximativ 1 până la 5 milioane de oameni.

2. iMessage – Cea mai bună aplicație de chat sigură pentru mobil


aplicație de mesagerie criptată pentru afaceri
iMessage este una dintre cele mai private aplicații de mesagerie prin chat atunci când vine vorba de utilizatorii de iPhone, mai ales datorită caracteristicii sale de criptare end-to-end. Mai mult decât atât, permite utilizatorilor să aibă control complet asupra conceptului de cât timp ar trebui să rămână un mesaj și de câte ori l-ar putea vizualiza destinatarii. Sună atât de ciudat, dar acesta este unul dintre principalele motive din spatele securității datelor utilizatorului.

Dar, totuși, deoarece fiecare aplicație privată de mesagerie prin chat are unele aspecte negative de rezolvat – chiar și utilizatorii de iPhone au o plângere când vine vorba de opțiunile de backup în cloud. Aici, datele stocate în cloud sunt criptate de Apple, controlerul cheii, așa că dacă vreodată iCloud-ul a fost piratat, este posibil ca mesajele să fie dezvăluite cu ușurință.

Caracteristici
Blocați și deblocați numerele de contact
Părăsiți chatul de grup și trimiteți o notificare dezactivată
iCloud pentru backup iMessage
Acces pentru a personaliza setările iMessage
Accesați internetul în loc de rețeaua telefonică în timp ce comunicați cu alți utilizatori iOS sau maOS
Aveți un control complet asupra „Citește chitanțele”
Permite personalizarea profilului/personalității mesajului cu GIF-uri, Memoji și animații
Platforme compatibile: iOS și macOS

Cost: Gratuit

Număr de utilizatori: 1,3 miliarde

3. Telegram – cea mai sigură aplicație de chat

Telegram este bine cunoscut ca cel mai bun furnizor de securitate care nu oferă niciodată acces la datele tale unei terțe părți. Rețeaua sa unică de centre de date este foarte considerată pentru conectarea oamenilor din întreaga lume. Aici, sistemul funcționează ca atunci când utilizatorul are acces la funcționalitatea „chat-uri secrete”, mesajele se autodistrug automat pe toate dispozitivele conectate.

Mai mult, vă permite să setați o opțiune pentru a vă autodistruge contul dacă este necesar, după o perioadă de timp specificată. Telegram vă permite să vă sincronizați mesajele pe o varietate de dispozitive în același timp. Această aplicație este realizată cu toate caracteristicile dorite, precum și esențiale pe care le dobândește orice utilizator.

Caracteristici
Opțiune de autodistrugere pentru mesajele private
Deschideți API și protocoale
Nu se specifică dimensiunea fișierului pentru media și chaturi
Disponibil cu servere distribuite la nivel global pentru securitate și viteză
Capabil să colaboreze cu un grup de peste 2.00.000 de membri
Mesajele pot fi distruse la o durată stabilită, conform alegerii utilizatorilor
Activați pentru a trimite orice tip de document
Platformă compatibilă: iOS, Android, Mac, Linux, PC

Cost: gratuit fără reclame

Număr de utilizatori: Peste 200 de milioane

4.WhatsApp – Cea mai sigură platformă de mesagerie


cea mai bună aplicație de mesagerie securizată pentru ios
WhatsApp este una dintre cele mai populare și populare aplicații de chat securizate pentru text și voce. Este platforma care poate fi folosită gratuit, în care puteți trimite mesaje, efectua apeluri vocale și, de asemenea, găzduiți apeluri video atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop.

WhatsApp este prima platformă de chat care permite accesul de criptare end-to-end utilizatorilor pentru o comunicare mai sigură. În ceea ce privește stocarea datelor, WhatsApp nu stochează date pe serverul său, astfel încât datele sunt foarte protejate evitând teama hackerilor. Mai mult, WhatsApp nu are cheia pentru a vedea niciun mesaj criptat.

WhatsApp le permite utilizatorilor să-și elimine conversațiile din backup-urile lor în cloud. Cu toate acestea, dependența de o mare companie de tehnologie este considerată a fi unul dintre dezavantajele majore pe care le are WhatsApp, care trebuie luat în considerare atunci când vine vorba de măsuri de securitate.

Caracteristici
Partajați mesaje, imagini, videoclipuri cu până la 256 de utilizatori simultan
Poate efectua apeluri video gratuite prin conexiune la internet
Acces ușor la camera încorporată
Platforme compatibile: iOS, Android și aplicație web

Cost: Gratuit

Număr de utilizatori: 1,5 miliarde

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 19 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?