Ce să faci dacă dispozitivul tău are un ecran care nu reacționează la atingeri sau se blochează când îl pornești.

Configurare noua (How To)

Situatie

Dacă ecranul este negru sau blocat, se recomandă să repornești forțat dispozitivul. Repornirea forțată nu implică ștergerea întregului conținut de pe dispozitiv. Poți să repornești forțat dispozitivul chiar dacă ecranul este negru sau butoanele nu reacționează.

Solutie

Pasi de urmat

Dacă ecranul este negru sau blocat, se recomandă să repornești forțat dispozitivul. Repornirea forțată nu implică ștergerea întregului conținut de pe dispozitiv. Poți să repornești forțat dispozitivul chiar dacă ecranul este negru sau butoanele nu reacționează. Urmează acești pași:

  • Pe un dispozitiv iPhone X, iPhone 8 sau iPhone 8 Plus: apasă pe butonul de mărirea a volumului și eliberează-l rapid. Apasă pe butonul de micșorare a volumului și eliberează-l rapid. Apoi apasă lung butonul lateral până când apare sigla Apple.
  • Pe iPhone 7 sau iPhone 7 Plus: ține apăsat cel puțin 10 secunde butonul lateral și butonul de micșorare a volumului până când apare sigla Apple.
  • Pe iPhone 6s și modelele anterioare, iPad sau iPod touch: ține apăsat butonul principal și butonul de sus (sau lateral) timp de cel puțin 10 secunde, până când apare sigla Apple.

Dacă dispozitivul tot nu se activează sau nu pornește

Conectează dispozitivul la sursa de alimentare și lasă-l să se încarce maximum o oră.

După câteva minute ar trebui să vezi ecranul de încărcare.

Dacă nu vezi ecranul de încărcare în interval de o oră sau vezi ecranul de conectare la sursa de alimentare, verifică-ți conectorul, cablul USB și adaptorul de alimentare. Asigură-te că toate conexiunile sunt ferme și că niciun conector nu are reziduuri și nu este deteriorat. Poți încerca să utilizezi alt cablu USB sau alt adaptor de alimentare.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(17 din 47 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?