Cei mai buni manageri de parole pentru Android

Configurare noua (How To)

Situatie

Alegerea unei noi parole poate fi o sarcina complicata. Poate fi greu sa te decizi ce sa alegi pentru parola. Ar trebui sa alegi numele animalului tau de companie? Profesorul tau preferat din scoala? Un manager de parole este in esenta un seif digital criptat care stocheaza informatiile de conectare pentru a accesa aplicatiile si conturile de pe dispozitivul dvs. mobil, site-uri web si alte servicii.

Persoanele care doresc sa va fure informatiile sunt profesionisti in spargerea parolelor, asa ca trebuie sa fiti atenti. Aici intervine un manager de parole. Daca nu doriti sa protejati in mod constant o lista scrisa pe hartie a tuturor parolelor dvs., trebuie sa luati in considerare un manager de parole.

Solutie

Pasi de urmat

Bitwarden

 • Open-source care ofera siguranta si transparenta. Versiunea gratuita poate fi utilizata pe un numar nelimitat de dispozitive si tipuri de dispozitive.
 • Functioneaza cu: Windows, MacOS, Linux, Android, iPhone si iPad. Extensii de browser pentru Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera, Vivaldi, Brave si Tor.
 • Bitwarden se afla in topul celor mai buni manageri de parole pentru 2022 datorita atat faptului ca este open-source, cat si versiunii gratuite. Acest software va poate stoca si genera, cat si completa automat parolele pe toate dispozitivele si browserele dvs.
 • Versiunea sa gratuita are lipsa niste optiuni ca criptarea atasamentelor, Bitwarden Authenticator dar in rest ofera aceleasi functii iar optiunile sale premium sunt la fel de bogate in functii. Optiunea cu plata va permite sa partajati parole, autentificari, abonamente cu familia si prietenii de incredere, sa utilizati autentificarea multifactoriala prin YubiKey si sa obtineti 1 GB de spatiu de stocare.
 • Acest manager de parole are o solutie de stocare zero-day, ceea ce inseamna ca nimeni, cu exceptia ta va putea vedea informatiile.

LastPass

 • Ofera versiune gratuita (dar limitata la un singur tip de dispozitiv)
 • Functioneaza cu: Windows, MacOS, Linux, Android, iPhone si iPad. Extensii de browser pentru Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Edge si Opera
 • LastPass vine cu o versiune graturita care l-a facut sa iasa in evidenta ca cel mai bun manager de parole din aceasta categorie, oferindu-va posibilitatea de a stoca parole, informatii de autentificare ale utilizatorilor si de a le sincroniza pe toate oriunde doriti, atat pe dispozitivele mobile, cat si pe browserele dvs. Desi trebuie sa alegeti cum sa utilizati versiunea free, fie pe desktop fie pe mobil
 • Aceasta inseamna ca, daca alegeti dispozitivul mobil, veti putea accesa contul LastPass pe telefoanele, tabletele sau ceasurile inteligente, dar nu pe laptop sau desktop.

Versiunea Premium a managerului de parole va permite, de asemenea, sa partajati parole, autentificari, abonamente si alte articole cu familia si prietenii de incredere, sa utilizati autentificarea multifactoriala prin YubiKey si sa obtineti 1 GB de spatiu de stocare criptat.

LastPass are incorporat un generator de parole care va ajuta sa creati rapid date de autentificare securizate pentru toate conturile.

Dashlane

 • Oferă o versiune gratuită limitată (50 de parole pe un singur dispozitiv)
 • Funcționează cu: Windows, MacOS, Android, iPhone și iPad. Extensii de browser pentru Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Edge și Opera.
 • Dashlane oferă o modalitate simplă și sigură pentru a vă gestiona parolele ca si pentru a pastra alte date de logare. Versiunea gratuită a aplicatiei desi limitata la un dispozitiv poate salva pana la 50 de parole.
 • Se poate folosi generatorul de parole pentru a creea parole unice si complexe.Toate parolele se pastreaza intr-o singura aplicatie folosind acest manager de parole.
 • Monitorizare Dark Web prin scanarea pe internet pentru parole compromise sau furate si va alerteaza instant in caz ca contul dvs. a fost compromis
 • Functia de auto-fill te ajuta sa completezi mai rapid datele de autentificare.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?