Conversie documente folosind PDFMate

Configurare noua (How To)

Situatie

Acest tutorial are rolul de a prezenta fiecare pas necesar utilizarii convertorului gratuit PDFMate.

PDFMate PDF Converter Free reprezinta un utilitar gratuit, destinat sistemelor de operare Windows, ce modifica si converteste fisierele PDF in alte formate uzuale si utile, cum ar fi HTML, Text, Imagini, elemente Flash (SWF) sau EPUB. Programul PDFMate este complet gratuit, are suport pentru limba romana si include functii avansate de customizare a fisierelor convertite, cum ar fi posibilitatea de a modifica documentele PDF, astfel incat dimensiunile paginilor documentului sa se micsoreze si sa indeplineasca raportul 2 in 1, 4 in 1 etc. De asemenea, interfata utilitarului PDFMate abordeaza un stil simplist, fiind foarte usor de manipulat de catre toate tipurile de utilizatori.

Solutie

Pasi de urmat

Aceasta este interfata convertorului PDF PDFMate. Primul pas in procesul de convertire a unui document PDF este alegerea acestuia din calculatorul tau. Apasa butonul Add PDF pentru a continua:

Selecteaza din cadrul calculatorului tau cu sistem de operare Windows fisierul PDF pe care doresti sa-l convertesti in alt format, apoi actioneaza butonul Open:

Convertirea fisierului PDF in formatul dorit nu necesita decat cateva click-uri simple: pasul 1 – selecteaza formatul in care doresti ca documentul PDF sa fie convertit (pentru exemplu, am ales formatul TEXT); pasul 2 – acest pas este optional si se refera la modificarea, in functie de preferinte si nevoi, a locatiei din calculatorul tau in care fisierul convertit va fi salvat; pasul 3 – demareaza procesul de convertire a documentului PDF in format TEXT:

In acest moment, procesul de convertire al documentului PDF in format TEXT este complet. Continua prin apasarea butonului Cancel:

Apasa butonul Open din cadrul interfetei programului PDFMate pentru a naviga rapid catre locatia fisierului proaspat convertit:

Fisierul convertit din PDF este gata de utilizare:

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8, Internet Explorer 10 si PDFMate PDF Converter Free 1.61. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare, alt browser si/sau alta versiune a programului PDFMate PDF Converter Free, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 12 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?