Cum cream Windows 7 32 biti si 64 biti impreuna

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum putem avea un sistem de operare cu versiunea de 32 si 64 biti?

Pentru a putea face acest lucru vom folosi un program care se numeste WinAio maker profesional care se poate descarca de pe site-ul https://softfamous.com/winaio-maker-professional/  si, de asemenea, ambele versiuni de windows 7, atat 32 biti cat si 64 biti.

Solutie

1. Vom dezarhiva ambele versiuni de windows 7 copiind fisierele din imagine in doua foldere separate ca in imagine:

2. Deschidem programul win aio si selectam “selects wims”, dupa care ne ducem in folderul cu windows 7 pe 32 – sources – install wim pe care il deschidem si vor aparea mai multe versiuni de windows.

Aici selectam ce versiune vrem sa ramana sau pot ramane toate, in exemplul dat am lasat doar windows 7 profesional, pe restul am dat click si delete image ca in imagine. Aceiasi pasi ii vom face si cu windows 7 pe 64 biti, unde am sters si am lasat windows 7 profesional.

3. Dupa ce am lasat doar versiunea de windows 7 profesional, atat 32 (x86) de biti, cat si de 64 biti,  vom salva apasand  “save all changes” pentru a fi ambele impreuna.

Vom selecta finish si trebuie sa arate asa:

Dupa acest lucru vom salva apasand “save all into iso”, unde vom scrie la label ce dorim si apoi destinatia, unde va fi salvata aceasta imagine

Dupa ce am selectat unde se va salva, vom crea imaginea cu ambele versiuni de windows 7 atat pe 32biti cat si pe 64 biti:

4. La final vom putea pune aceasta imagine pe un stick si cand vom boota sistemul ne va intreba pe ce versiuni dorim sa instalam adica pe 32(x86) sau 64 (x64).

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(19 din 36 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?