Cum facem ca “Enhance Pointer Precision” sa nu se mai activeze sau dezactiveze singur?

Configurare noua (How To)

Situatie

Setarea din windows’ “Enhance Pointer Precision” ajuta cu anumite modele de mouse-uri, dar ingreuneaza cu altele. Aceasta setare o gasim in Control Panel > Hardware and Sound > Mouse > Pointer Options. Daca descoperi ca se activeaza/dezactiveaza automat, poti incerca urmatoarele solutii:

Solutie

Pasi de urmat

Opreste Windows-ul din a sincroniza automat setarile de mouse

Windows 8 si 10 sincronizeaza automat diferite setari intre dispozitivele tale daca esti conectat cu un cont microsoft. Daca aceasta setare continua sa se activeze/dezactiveze singura, e posibil ca windows-ul sa o sincronizeze intre dispiozitive. Pentru a opri windows-ul din a sincroniza setarile mouse-ului, navigati la Settings > Accounts > Sync Your Settings. Dezactivati optiunea “Other Windows settings”

Windows-ul nu va mai sincroniza setarile mouse-ului pe viitor.

Dezinstalarea soft-ului cu utilitare ce insoteste mouse-ul

Utilitarele puse la dispozitie de catre cei care produc mouse-uri, dese ori modifica automant aceasta setare. De exemplu, softul utilitar SetPoint de la Logitech dezactiveaza “Enhance pointer precision” la fiecare repornire a dispozitivului. In cazul acesta este necesara dezinstalarea soft-ului utilitar pus la dispozitie de catre producator. Pentru a face asta mergeti in Control Panel > Programs > Programs and Features selectati softul utilitar al mouse-ului si dati click pe Uninstall.

Mouse-ul va contiuna sa functioneze fara probleme iar problema de mai sus, nu o sa va mai dea batai de cap.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 25 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?