Cum iti poti vizualiza contactele de pe iPhone online.

Configurare noua (How To)

Situatie

Iti doresti sa afli numarul de telefon al unei persoana din agenda telefonica de pe iPhonul tau si nu ai acces la acesta din diverse motive: nu ai telefonul la tine, ai ramas fara baterie, etc.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a face acest lucru, deschizi un browser web si tastezi in bara de adresa web urmatorul link: https://www.icloud.com. Dupa accesarea linkului de mai sus se va deschide interfata web a solutiei de Cloud creata de Apple, numita iCloud.

7

In campul ID Apple se introduce ID dumneavoastra si in campul Parola/Password, parola asociata acestuia (ambele au fost configurate la initializarea unui device Apple) si se va deschide urmatoarea pagina:

8

Pentru a accesa contactele salvate pe telefon trebuie sa dati click pe butonul Contacts.

Se va deschide o noua fereastra in care puteti gasi lista contactelor dumneavoastra in ordine alfabetica. Am atasat un mic printscreen, dar am ascuns datele cu caracter personal (Numele si Numarul de telefon).

9

In partea de jos a paginii aveti pictograma in forma de rotita de unde puteti edita contactele dumneavoastra (redenumire, stergere, adaugare contact). Aceste informatii se vor actualiza si pe toate device-urile dumneavoastra Apple.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 28 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?