Cum pornesti “Expertul parola uitata” din Windows

Configurare noua (How To)

Situatie

In situatiile in care dorim sa ne cream un disc pentru a putea recupera parola pe care o avem setata la utilizatorul local din windows

Solutie

Pasi de urmat

Inainte de a incepe, ai nevoie de un stick de memorie USB ori alt suport amovibil pentru stocarea datelor. Poti folosi si o unitate floppy disc, dar cine mai are astfel de unitati pe un calculator modern? Noi nu am mai folosit o astfel de unitate de foarte multi ani.

Apoi, deschide Panoul de Control si mergi la “Conturi utilizator si siguranta familiei” in Windows 7 si Windows 8.1 sau la“Conturi utilizator” in Windows 10. Daca nu stii sa deschizi Panoul de Control.

21

 

Apoi, apasa pe “Conturi utilizator”.

22

Se deschide o lista de optiuni pentru configurarea contului tau de utilizator. In coloana din stanga, apasa pe legatura“Creati un disc de resetare a parolei”.

23

Daca nu ai introdus pana  acum un suport amovibil (un flash usb), vei primi un mesaj de eroare care-ti spune: “Aceasta caracteristica necesita un suport amovibil cum ar fi o unitate flash pentru USB”. Apasa OK si introdu un stick de memorie USB in calculator. Dupa ce este detectat, apasa din nou pe legatura “Creati un disc de resetare a parolei”.

24

Acum, Expertul parola uitata este pornit.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?