Cum poti transfera e-mailurile dintr-un cont de Thunderbird din MAC in outlook pe windows

Configurare noua (How To)

Situatie

Datorita faptului ca Outlook foloseste un format proprietar (.PST) pentru a salva mail-urile offline, vei avea nevoie sa convertesti email-urile ce vin din orice alt client de mail in format .pst pentru a le putea importa si folosi in outlook.

Sau exista calea mai simpla de a urca email-urile pe serverul de mail pentru ca outlook sa se poata sincroniza cu acesta si astfel, vei avea acces la email-uri.

Solutie

Pasi de urmat

Prima varianta, si cea mai simpla, este de a urca email-urile pe serverul de mail pentru ca Outlook sa se poata sincroniza cu acesta si astfel, vei avea acces la email-uri.

Pentru a facea aceasta, pur si simplu, trageti cu drag&drop folderele de email “inbox” “sent” din arhiva facuta de Thunderbird in contul actual de email utilizat de Thunderbird iar acestea vor ajunge pe serverul de email de unde se pot prelua cu usurinta de catre Outlook

thunder-folder

A doua varianta presupune folosirea unui program care sa converteasca email-urile din Thunderbird in formatul proprietar .pst, recunoscut de outlook, prentru a face aceasta, descarcati aplicatia de aici si urmati instructiunile oferite de softul de conversie.

Aplicatia trebuie sa genereze fisierul de tip .pst ce trebuie importat in Outlook folosind funtia de Open/Import precum in imaginea de mai jos:

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(19 din 38 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?