Cum rulezi ping (Network Diagnostics) pe iPhone

Configurare noua (How To)

Situatie

Cât de solidă este conexiunea dvs. la Internet a iPhone-ului? Nu există nici un mod rapid, încorporat. Puteți să vă uitați la liniutele Wi-Fi sau celulare pentru a vedea dacă aveți un semnal bun, dar asta nu înseamnă că aveți o conexiune solidă.

Introduceți Pingify, creat de Connectify. Această aplicație gratuită iPhone și iPad funcționează la fel ca și ping-ul, un utilitar clasic de linie de comandă pe care îl puteți executa pe un PC Windows, Mac sau Linux. Acesta trimite mesaje scurte (“ping-uri”) către un server de la distanță prin conexiunea dvs. la internet și vă arată cât de repede sunt primite aceste mesaje.

Urmărind rezultatele ping, puteți vedea latența precisă a conexiunii. De asemenea, puteți detecta pierderea de pachete, care apare ca unele dintre ping-urile care nu reușesc. Și dacă latența este în regulă pe unele ping-uri, dar crește adesea, asta arată că vă confruntați cu vârfuri de latență. Orice problemă ar putea fi fie rezultatul puterii semnalului Wi-Fi, fie cel al conexiunii la internet în sine.

De asemenea, puteți utiliza Pingify pentru a testa puterea semnalului celular Wi-Fi sau a iPhone-ului dvs., pornind un ping și umblând în jurul unei zone. S-ar putea să observați că unele zone ale casei, locului de muncă sau oriunde altundeva au un semnal mai rău. Este ușor să observi puncte moarte sau alte zone proaste dacă te uiți la rezultatele ping-ului în timp ce te plimbi.

Descărcați aplicația Pingify de la Apple Store App Store și lansați-o pentru a începe. Apăsați butonul “Start test” de pe fila principală Pingify. Pingify va începe automat să dea ping atât conexiunii Wi-Fi, cât și conexiunilor de date celulare. Acesta va trimite ping-uri peste VPN-ul dvs., de asemenea, dacă sunteți conectat la o rețea VPN. Pingify nu se va opri până când nu atingeți opțiunea “Opriți testul”.

Solutie

Tip solutie

Permanent

Impact colateral

Tab-ul analiză din aplicație vă arată istoricul rezultatelor testelor Pingify împreună cu locația geografică în care le-ați efectuat. Pingify trimite în mod normal ping-uri către google.com, dar puteți schimba acel server din tab-ul Setări. Dacă serverele Google au o problemă, aceasta va afecta rezultatele dvs. de ping - însă, în mod normal, Google are servere rapide cu conexiuni solide.

Voteaza

(1 din 3 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?