Cum să configurați iCloud Email și Calendar acces pe Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Dacă dețineți un iPhone și utilizați serviciul de e-mail Apple, puteți accesa cu ușurință acele e-mailuri pe un computer Windows. Acest ghid vă arată cum puteți configura accesul de e-mail și calendarul iCloud în Windows 10.

Apple oferă software iCloud dezvoltat special pentru Windows. Odată instalat, puteți accesa fișiere stocate pe unitatea dvs. iCloud, sincronizați marcajele Chrome / Firefox / Internet Explorer cu Safari, puteți sincroniza iCloud Mail și multe altele.

Dar nu aveți nevoie de software-ul Apple pentru a accesa e-mailuri și evenimente din calendarul bazat pe iCloud pe Windows 10. Instrumentele pentru a accesa ambele sunt încorporate în sistemul de operare. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați un cont iCloud în aplicația Mail și sunteți bine să mergeți.

Rețineți că va trebui să faceți un pas suplimentar dacă contul dvs. iCloud folosește autentificarea cu doi factori. Acest lucru împiedică în mod esențial hackerii să-ți acceseze contul dacă obțin parola. Dar necesită, de asemenea, crearea de parole specifice aplicației. Fără aceste parole, nu vă puteți accesa contul de e-mail iCloud folosind datele de identificare Apple ID de bază.

Dacă nu aveți o autentificare cu doi factori activată, treceți la secțiunea următoare.

 

Solutie

Creați o parolă specifică aplicației (doar cu doi factori)

Deschideți un browser pe computerul Windows și conectați-vă la pagina contului dvs. Apple ID. Odată ce pagina se încarcă, derulați în jos în secțiunea „Securitate” și faceți clic pe linkul „Generați parolă” situat sub „Parole specifice aplicației”

Introduceți o etichetă de parolă în ferestrele emergente, apoi faceți clic pe butonul albastru „Creare”.

Faceți o captură de ecran a acestei parole sau scrieți-o. Nu puteți prelua această parolă la o dată ulterioară.

Dacă mai târziu va trebui să ștergeți parola, reveniți la secțiunea „Securitate” și faceți clic pe butonul „Editați”. Veți vedea un link „Vizualizați istoricul” din dreapta „Parolelor specifice aplicației”. Faceți clic pe „X” listat în dreapta parolei pe care doriți să o ștergeți, urmată de butonul „Terminat”.

Adăugați contul dvs. iCloud la poștă

După ce adăugați un cont iCloud în aplicația Mail, tot ce este stocat în e-mailul, calendarul și contactele contului se sincronizează în mod implicit cu Windows 10. Nu este necesar să introduceți mai multe date de autentificare iCloud.

Mai întâi, deschideți aplicația „Mail” și apoi faceți clic pe rubrica „Conturi” listată pe panoul din stânga. Se deschide panoul „Gestionare conturi” din dreapta.

Puteți, de asemenea, să faceți clic pe pictograma „angrenaj” din partea stângă a panoului Conturi. Aceasta deschide setările aplicației Mail.

Odată ce meniul de derulare „Setări” apare pe partea dreaptă, selectați opțiunea „Gestionare conturi” din partea de sus a listei.

Faceți clic pe opțiunea „+ Adăugare cont” din meniul următor.

Apare o fereastră pop-up. Selectați intrarea „iCloud” din listă.

În ecranul următor, introduceți adresa de e-mail și parola utilizate pentru a accesa contul dvs. iCloud. Dacă contul dvs. utilizează autentificarea în doi pași, introduceți parola specifică aplicației pe care ați creat-o în secțiunea anterioară.

Faceți clic pe butonul „Conectare”, urmat de butonul „Gata” de pe ecranul următor pentru a finaliza.

Dacă trebuie să ștergeți contul sau să modificați setările de sincronizare la o dată ulterioară, întoarceți-vă înapoi la panoul „Gestionare conturi” și faceți clic pe contul iCloud.

În fereastra pop-up „Setări cont”, faceți clic pe linkul „Ștergeți acest cont din dispozitivul dvs.” pentru a șterge contul dvs. iCloud din Windows 10.

Pentru a schimba setările de sincronizare, faceți clic pe linkul „Opțiuni pentru sincronizarea conținutului dvs.”. Pe ecranul următor, puteți modifica cum și când sincronizarea aplicației Mail cu acest cont. De asemenea, puteți activa și dezactiva sincronizarea pentru e-mail, calendar și contacte bazate pe iCloud.

Opțiunile personalizabile pentru acest cont includ:

Când descărcați e-mailuri noi
Când să sincronizați contactele și calendarele
Descărcați e-mailurile din ultimele # zile / săptămâni / luni
Trimiteți e-mailul dvs. folosind acest nume
Faceți clic pe „Terminat”, urmată de butonul „Salvare” când ați terminat.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 23 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?