Cum sa cureti erorile din MAC cu ajutorul AppleJack

Configurare noua (How To)

Situatie

   In cazul in care avem un calculator cu sistem de operare MAC care nu reuseste sa mai porneasca din cauza coruperii fisierelor, avem la indemana AppleJack – aplicatie automata specializata pentru remediera acestor situatii.

Solutie

AppleJack este un program asistent de depanare pentru Mac OS X. Cu AppleJack poți depana un calculator, chiar dacă acesta nu poate încărca interfata lui grafica, sau nu ai un CD de pornire la îndemână. AppleJack rulează în modul single user și este pe baza de meniu pentru ușurința utilizarii .
Folosind AppleJack, puteți repara disk-ul, permisiunile, sa validati fișierele sistemului, și sa scăpati de fișiere cache posibil corupte. În majoritatea cazurilor, aceste operațiuni pot ajuta sa reporniti calculatorul/laptopul cu probleme. Cel mai important lucru este că nu ai nevoie de un alt disc de pornir. Tot ce trebuie să faci este să repornesti în modul Single User, ținând apasate tastele de comandă și “s” la pornire, iar apoi tastând applejack, sau auto applejack (care va rula prin toate sarcinile în mod automat), sau applejack auto restart ( care va și reporni calculatorul automat la finalul procesului).

 

applejack

 

 

 

 

 

 

Programul se poate obtine de pe http://sourceforge.net/projects/applejack/ in forma de aplicatie care inscriptioneaza un disk de boot cu aplicatia AppleJack.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(12 din 33 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?