Cum sa dati refresh la continutul din App Store, curatand Cache-ul

Configurare noua (How To)

Situatie

Va alfati in situatia de a nu vedea noi aplicatii in App Store, sau update-urile la aplicatii nu dispar dupa ce le-ati instalat? Uitati o solutie simpla.

Desi App Store nu este o pagina web, pastreaza datele in memoria cache pentru a se incarca mai repede precum o pagina de internet. Curatand cache-ul din App Store va asigurati ca aveti utimele aplicatii aparute si update-uri de pe App Atore. Exista o metoda incorporata de a curata cache-ul din App Store, doar ca nu este evidenta.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a curata cache-ul din App Store, apasati pe icon-ul “App Store” din meniul Home.

01_opening_app_store

Apasati de 10 ori pe oricare buton din toolbar-ul de jos al meniului App Store (Featured, Top Charts, Explore, Search sau Updates)

02_tap_ten_times_on_tab

App Store-ul isi goleste memoria cache si o incarca cu tot ce este nou sau imbunatatit. Veti observa ca va arata update-urile disponibile imediat.

03_app_store_refreshed

 

Cand App Store-ul are vreo defectiune si nu va arata cele mai noi informatii, incercati sa curatati cache-ul. S-ar putea sa nu functioneze de fiecare data (spre exemplu cand are probleme sau e dezactivat ), dar in multe cazuri aceasta este solutia.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?