Cum să dezactivați actualizările automate ale aplicațiilor din Magazinul Microsoft în Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

In general este o idee bună să țineți aplicațiile actualizate, dar există situații în care s-ar putea să nu doriți. S-ar putea să vă aflați într-o conexiune măsurată sau să aveți un plafon de date pe care încercați să nu îl depășiți. Este posibil să nu doriți ca o anumită aplicație să fie actualizată într-o versiune nouă, buggy. Iată cum puteți împiedica Microsoft Store să actualizeze automat aplicațiile pe care le-ați descărcat de pe el.

 

 

Solutie

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să deschideți Magazinul Microsoft. Apăsați Start, tastați “store” în caseta de căutare, apoi faceți click pe “Microsoft Store”.

În aplicația Magazin, în partea din dreapta sus, faceți click pe butonul Vedeți mai multe (cele trei puncte), apoi faceți click pe “Setări”.

De aici, opriți comanda “Actualizați aplicațiile automate”.

De acum înainte, dacă doriți să actualizați orice aplicații asociate cu Microsoft Store, va trebui să deschideți Magazinul și să le actualizați manual prin setările “Descărcări și actualizări”. Pentru a reactiva actualizările automate, urmați pașii de mai sus și activați din nou funcția “Actualizați aplicațiile automate”.

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(18 din 48 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?