Cum sa extinzi imaginea ( wallpaper ) pe mai mult de un desktop

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum sa extinzi imaginea ( wallpaper ) pe mai mult de un desktop. Valabil pt Windows 8, 8.1, 10.

Solutie

Pentru a extinde imaginea de fundal, în ambele monitoare, veți avea nevoie de o imagine cu dimensiunile potrivite care să se poată extinde pe ambele ecrane sau va apărea pixelată sau întinsă. Odată ce aveți imaginea pe care o doriți ca tapet extins, faceți clic cu butonul din dreapta pe Desktop și dați clic pe “Personalizați”. Din temele selectați “Windows Extended” în Aero Themes, după cum se arată în următoarea imagine.

Odată ce ați selectat tema, puteți selecta imaginea de fundal extinsă. Faceți clic pe “Background Desktop” pentru a afișa interfața de personalizare a fundalului. De acolo, navigați la locația unde ați salvat imaginea de fundal extinsă dacă nu este deja afișată acolo. Faceți clic dreapta pe imaginea de fundal la alegere și din meniu selectați “Setare pentru toate monitoarele”, după cum se arată în imaginea de mai jos.

De asemenea, Windows 8 vă permite să setați diferite imagini de fundal pentru fiecare monitor. Pur și simplu urmați procedura de mai sus, dar în loc să selectați “Set pentru toate monitoarele”, selectați monitorul pe care doriți să-l aplicați.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(20 din 44 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?