Cum sa folosesti extensia de fotografii in Apple

Configurare noua (How To)

Situatie

Noua caracteristica din iOS 8, Extensions, permite aplicatiilor din iPhone si iPad sa schimba informatii intre ele, si, lucrul acesta, conduce la noi posibilitati pentru aplicatia Photos. Aplicatiile de editare de imagini pot acum impartasi filtrele cu Photos, dar trebuie sa stii cum sa le activezi intai. Mai jos gasesti pasii necesari.

Solutie

Pasi de urmat

Inainte sa poti beneficia de avantajul filtrelor pentru fotografii venite o data cu instalarea de software tert, trebuie sa ai instalata cel putin o aplicatie care suporta extensia Photos. Din aplicatiile testate, poti alege oricare dintre: Camera+, Paper Camera sau Scanner Pro.

Photos without any Extensions available (left) and with Extensions (right)

Pentru a adauga filtrele unei aplicatii in Photos, asigura-te ca ai lansat cel putin o data aplicatia pentru a-i acorda drepturi asupra pozelor tale de pe iPhone sau iPad. De asemeni, Photos o sa stie ca sunt disponibile filtre provenite de la o aplicatie terta.

 

 

Acum ca Photos stie de existenta noii aplicatii, o sa afiseze o noua iconita langa cele de crop, filter si adjustments din modul Edit. Noua iconita arata ca un cerc cu trei puncte inauntrul lui, si, apasand pe ea, o sa vezi ce filtre sunt disponibile. Daca nu gasesti niciun filtru, apasa butonul More si activeaza aplicatiile dorite dupa care apasa Done.

No third party filters showing up (left)? Tap the More button to add some (right).

 

 

 

Apasand pe una dintre aplicatii in Photos o sa iti permita sa aplici filtrele respective ca si cum ai fi in aplicatia insasi. Dupa ce ai terminat cu editatul pozei, apasa Done.

Tap an app (left) to use its filters in Photos (right)

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 5 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?