Cum să imprimați mai multe slide-uri PowerPoint pe fiecare bucată de hârtie

Configurare noua (How To)

Situatie

Imprimarea poate fi destul de scumpă în aceste zile, așa că plătește doar pentru a imprima ceea ce aveți nevoie. Dacă predați sau luați o clasă, probabil că va trebui să imprimați din când în când pachete importante de diapozitive PowerPoint și imprimarea unui diapozitiv pe pagină duce la pierderea hârtiei și a cernelei. Iată cum puteți imprima mai multe diapozitive pe fiecare pagină.

Din fericire, PowerPoint ușurează imprimarea mai multor diapozitive pe pagină, economisind bani pe cerneală și pe hârtie și reducând mărimea materialelor pentru publicul tău.

Solutie

Accesați fila> Imprimare și faceți clic pe săgeata neagră din partea dreaptă a butonului “Diapozitive complete”.

Aceasta deschide fereastra “Tiparire tiparire” unde aveti o gramada de optiuni pentru cat de multe slide-uri pe pagina pe care o imprimati si in ce orientare. Aveți posibilitatea să imprimați până la nouă diapozitive pe pagină, dar dacă diapozitivele dvs. sunt pe partea densă, vă recomandăm să mergeți cu patru sau șase diapozitive pe pagină.

Dacă doriți să salvați și mai mult hârtie, puteți imprima și pe ambele părți ale fiecărei coli. Unele imprimante acceptă imprimarea automată față-verso; pentru alții, va trebui să întoarceți hârtia în jurul dvs. La până la 18 diapozitive pe foaie de hârtie, este o economie, indiferent de modul în care te uiți la ea.

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(26 din 73 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?