Cum sa iti setezi un singur nume pe Facebook?

Configurare noua (How To)

Situatie

In cazul in care se doreste setarea unui singur nume pe un cont de facebook este nevoie de indeplinirea mai multor pasi.

Solutie

Pasi de urmat

In primul rand este nevoie de browser-ul mozila firefox, deoarece are anumite setari care ne va permite sa schimbam ip-ul prin proxy. In al doilea rand, trebuie sa gasim un ip indonezian rapid si sigur cu o rata de transfer destul de mare. Intram pe http://www.freeproxylists.net/, alegem un ip, il copiem, intram in optiunile firefox-ului, la avansat-retea-conexiune.

Intram in optiunile firefox-ului, la avansat-retea-conexiune, bifam a patra casuta (setare manuala proxy) si copiem ip-ul aici. Bifam “foloseste acest proxy pentru toate protocoalele” si portul trebuie setat pe 8080.

Intram in setarile contului de facebook- la nume si lasam un singur nume. Introducem parola si salvam modificarile.

Acum schimbam limba in Indoneziana – salvam modificarile si incercam din nou sa ne schimbam numele la facebook conform pasilor de mai sus.

Dupa ce am salvat din nou modificarile, fara sa iesim de pe contul de facebook, intram din nou in optiuni firefox-avansat-retea- conexiune si bifam “foloseste setarile proxy ale sistemului”.

Se revine la contul de facebook si se setaza limba cum era initial (engleza/romana) si astfel o sa aveti un singur nume pentru contul de facebook.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?