Cum sa poate schimba poza de pe desktop la un Mac OS X

Configurare noua (How To)

Situatie

 

OS X vine cu o varietat de poze pe care le poti seta pe desktop, dar poti seta si poze din galeria proprie. Iata ce trebuie sa faci pentru a efectua aceste modificari:

1

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a incepe deschide “System Preferences” care este posibil sa fie in bara de instrumente, iar daca nu este deschizi “applicationas” si Il gasesti acolo.

2

Dupa ce deschizi “system preferences” selectezi “Desktop & Screen Saver”

3

 

Daca vrei sa alegi din pozele ”stock” ale OS X selecteaza Apple din panoul din stanga.

4

Dupa ce alegi daca Apple ai doua optiuni: “Desktop Pictures” si “Solid Colors” , daca alegi una dintre pozele propuse aceasta se va schimba imediat dupa selectie iar daca vrei sa o pastrezi poti inchide pur si simplu fereasta ”system preferences”.

5

Daca alegi sa foloseti poze personale atunci alegi “Photos” unde vor fi afisate toate pozele pe care le ai in iCloud Photo Library.

6

Mai poti selecta “Folders” care iti va arata (by default) toate fotografiile pe care le ai in folderul “Pictures” de pe Mac.

7

Daca ai poze stocate in alta parte si vrei sa le adaugi o poti face prin selectare butonului ”+” din coltul jos al ferestrei.

8

In functie de marimea pozei pe care alegi sa o incarci sa fie setata ca poze pe desktop ai posibiltatea de  aranja modul de afisare al acesteia selectand una din diferitele optiuni diponibile.

9

 

Cam asta este ce trebuie sa faci sa iti schimbi poza de pe desktop-ul sistemului de operare Mac OS X

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 out of 10 people found this article helpful)

Despre Autor