Cum sa printezi din Excel o foaie de calcul cu comentarii

Configurare noua (How To)

Situatie

Ati adaugat comentarii la foaia de calcul si doriti sa o printati cu aceste comentarii.

Solutie

Pasi de urmat

Desi Excel-ul nu printeaza comentarii in mod normal, exista doua modalitati de a seta acest lucru. Inainte de a printa comentarii la o foaie de calcul, asigurati-va ca aceste comentarii nu sunt ascunse. Cand comentariile va apar pe foaia de calcul dati click pe tabul Page Layout.

01_clicking_page_layout_tab

Dati click pe butonul “Sheet Page Setup” din coltul din dreapta jos al sectiunii “Sheet Options” din tabul Page Layout.

02_clicking_sheet_page_setup_button

Tabul Sheet din meniul Page Setup este afisat in mod automat. Pentru a printa comentariile de pe foaia de calcul selectati o optiune din lista “Comments” de jos din sectiunea Print.

03_selecting_as_displayed_on_sheet

Pentru a printa comentariile la finalul foii de calcul pe o pagina separata, selectati optiunea “At the end of sheet”. Comentariile nu sunt legate de celule, dar celula de referinta si numele persoanei care a scris comentariul vor fi adaugate la text.

Pentru a printa comentariile asa cum sunt afisate pe ecran, selectati optiunea “As displayed in sheet”. Aceasta optiune pastreaza acelasi format aplicat comentariilor si la printare, precum ingrosare, subliniere, inclinare sau culoare. Dati click pe OK pentru a salva modificarea si inchideti fereastra.

Data urmatoare cand veti printa aceasta foaie de calcul, orice comentarii afisate pe ecran vor fi imprimate in modul selectat.

Daca doriti sa modificati felul de printare al comentariilor din meniul Print, chiar inainte de imprimare, dati click pe link-ul Page Setup.

Cand deschideti fereastra Page Setup in felul acesta, tabul Page va fi afisat in mod automat. Deci va trebui sa dati click pe tabul “Sheet” din fereasta Page Setup, apoi schimbati setarile din sectiunea “Comments” si apasati OK.

04_clicking_page_setup_on_print_page

Optiunea dorita din sectiunea Comments va trebui selectata separat pentru fiecare foaie de calcul din document. Asadar, inainte de a selecta o optiune in lista Comments, asigurati-va ca ati activat foaia de calcul care contine comentariile pe care doriti sa le printati.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 out of 4 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?