Cum să remediați erorile de actualizare Google Chrome: Actualizarea a eșuat – 3, 4, 7, 10, 11, 12

Configurare noua (How To)

Situatie

Solutie

Eroare 3 și 11: Se întâmplă atunci când actualizatorul încorporat Chrome nu poate găsi / conecta la serverul de actualizare pentru a descărca ultima versiune Chrome.

Eroare 4 și 10: Se va afișa când ceva împiedică actualizarea să înceapă la toate “Verificarea actualizării nu a reușit”

Eroare 7 și 12: Aceste două coduri de eroare vor apărea atunci când updaterul găsește actualizările, dar nu le poate descărca.

 

Flush DNS și Resetați setările TCP / IP pentru a repara erorile eronate din Actualizare Chrome.

Dacă o repornire a calculatorului și a ruterului nu a reparat eroarea dvs. specifică de actualizare Chrome, ar trebui să încercați să dati comanda flush DNS-ul. Acest lucru va reseta conexiunile dvs. la Internet și va elimina orice setări defectuoase configurate, care ar putea împiedica actualizarea Chrome.

Pe lângă o conexiune DNS, ar trebui să acordați timp și pentru resetarea setărilor TCP / IP. Acest lucru va elimina, de asemenea, configurațiile necorespunzătoare care pot împiedica Chrome să se actualizeze automat.

Deschideti command prompt si rulati urmatoare comanda: netsh winsock reset

Dacă niciuna dintre cele de mai sus nu a ajutat, este timpul să reinstalați o copie curată a Chrome. După ce ați dezinstalat Chrome, executați un program de curățare a registrilor, cum ar fi Ccleaner, apoi ștergeți manual directorul Chrome de la:

C:Users{username}AppDataLocalGoogleChrome

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 20 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?