Cum să sincronizați telefonul cu Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum functioneazã? Simplu. Navigați pe telefonul smartphone – pe orice browser și pe Android sau pe iOS – și doar trimiteți pagina curentă la PC-ul Windows 10, unde se deschide automat la aceeași pagină.

Solutie

Pasi de urmat

Începeți prin deschiderea aplicației Setări și făcând click pe pictograma Phone.

Iată dialogul Setări telefon. Rețineți că veți putea să faceți mai mult decât să trimiteți o pagina de browser de la telefon pe PC. În special, e-mailurile și alte aplicații vor putea, de asemenea, să facă saltul de la telefon la PC. Pentru a merge, faceți click pe butonul Add Phone. Desigur, înainte de a putea face acest lucru, PC-ul dvs. trebuie să fie conectat la un cont Microsoft.

Căsuța de adăugare a telefonului, după cum vă așteptați, vă solicită numărul smartphone-ului. Nu vă temeți, totuși, numărul nu este salvat și este folosit doar pentru a vă trimite un SMS cu un link.

Connect to PC este aplicația care face ca totul să se întâmple. După ce instalați aplicația deschideți fila Share (Partajare) din orice aplicație, apăsați butonul Morre. Apoi găsiți Continue on PC (Continuați pe PC) și glisați glisorul astfel încât să fie verde.

Când încercați prima dată Continuare pe PC, trebuie să vă conectați la același cont Microsoft pe care îl utilizați cu PC-ul. Va trebui doar să faceți asta o singură dată.

Acum puteți trimite pagina web curentă (sau altă aplicație) la PC-ul conectat.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 2 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?