Cum sa trimiți fișiere rapid și simplu între telefonul tău android și alt telefon sau computer folosind aplicația Xender

Configurare noua (How To)

Situatie

De cele mai multe ori ne dorim sa transferam fișiere și documente fără a pierde mult timp. Dacă niciodată nu găsești cablul de date pentru a salva pozele preferate și nu dorești sa pierzi calitatea imaginilor folosind alte aplicații disponibile pe piață de aceea Xender este cea mai bună soluție. Cu aceasta aplicație îți poți crea grupuri unde să adaugi alte telefoane android în care să share-uiești tot ce dorești rapid și simplu. Printr-un simplu scan poți gestiona de pe calculatorul tău toate informațiile de pe telefon.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a folosi aplicația trebuie să o descărcăm de pe Google Play Store.

poza1

 

După instalarea aplicației în meniul principal al acesteia putem regăsi diferite categorii precum Records/Apps/Camera/Gallery/Music/Videos/Files/Storage și în aceste categorii găsiți toate fișierele din telefon.

În continuare pentru a vă conecta la un dispozitiv apăsați pe butonul +.

Screenshot_2015-10-10-01-27-47

 

Din acest meniu puteți crea un grup nou sau să vă alăturați unui grup existent și va puteți conecta la diferite dispozitive.

Screenshot_2015-10-10-01-32-09

 

În continuare ne vom conecta la un calculator.

Apăsăm pe butonul Connect PC pentru a seta conexiunea.


Screenshot_2015-10-10-01-39-04

Adaugăm adresa http://web.xender.com și scanăm codul QR după ce am apăsat pe butonul Scan.

pozamea

Imediat ce codul este scanat sunteți conectat în browser pe telefonul android.Din aceasta fereastră puteți încarcă fișiere noi sau downloada fișierele de pe telefon totul este foarte intuitiv și ușor de folosit.

pozaamea2

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(14 din 22 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?