Cum sa vezi cine a accesat computerul tau si cand?

Configurare noua (How To)

Situatie

Daca doresti sa monitorizezi cine acceseaza PC-ul tau, cand si pentru cat timp. Poti face asta foarte usor urmand pasii de mai jos.

Solutie

Pasi de urmat

In primul rand este nevoie sa accesam gpedit.msc. Pentru a face asta, folosim functia de cautare si apoi selectam aceasta componenta, cum putem observa in imaginea de mai jos.

In Local Group Policy Editor, in panoul din stanga, navigati la Local Computer Policy > Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Local Policies > Audit Policy. In panoul din dreapta acum, executam dublu-click pe setarea Audit logon events.

In fereastra de proprietati deschisa, bifati casuta Success. Puteti bifa si optiunea Failure daca doriti sa verificati tentativele de accesare. Apoi inchideti fereastra cu butonul OK.

Inchideti fereastra Local Group Policy Editor.

Acum, pentru a vizualiza informatiile vom naviga la Event Viewer. Pentru a face asta, mai apelam inca o data la functia de cautare.

In fereastra Event Viewer panoul din stanga, navigati la Windows Logs > Security. Aici sunt afisate monitorizarile dorite.

Multumesc pentru ca m-ati urmarit pana aici si sper sa va fie de ajutor.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 23 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?