Cum schimbi parola contului tau Microsoft

Configurare noua (How To)

Situatie

Parola de la contul tau Microsoft o folosesti la conectarea in Outlook, Skype sau OneDrive. De aceea este bine sa iti schimbi periodic parola pentru a fi in siguranta.

Solutie

Poti schimba parola contului din browserul tau. Ca sa faci asta trebuie sa accesezi site-ul login.live.com apoi introduci adresa de mail, numarul de telefon/numele de skype apoi treci la urmatorul pas.

Introduci parola actuala a contului tau si te conectezi

Dupa ce te-ai conectat trebuie sa ai optiunea Schimbati parola in partea din dreapta sus. Pentru o protectie a contului iti solicita sa iti verifici identitatea. Poate fi diferit, in functie de optiunile de protectie pe care le-ai ales contului tau.

Daca ai selectat sa iti verifici prin e-mail, atunci pe adresa de mail vei primi un cod pe care il vei introduce in pagina urmatoare.

Acum poti schimba parola contului tau Microsoft. Tastezi parola actuala in prima casuta, iar in a doua si a treia casuta introduci noua parola. Pentru a fi mai securizat contul poti bifa caseta din dreptul optiunii Parola va trebui sa fie schimbata la fiecare 72 de zile. Cand termini apesi pe Salvare.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 13 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor